EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 20. - Su 24.9.2023  /  NÄYTTÄMÖ  /  Joensuu

Sirkus Supiainen [heresy]

Sirkus Supiainen [heresy] Liput

Sirkus Supiainen [heresy]

Nimensä puolesta [heresy] viittaa harhaoppiin ja kerettiläisyyteen eli uskomuksiin ja teorioihin, jotka ovat vahvasti ristiriidassa vakiintuneiden uskomusten ja tottumuksien kanssa. Tämän viitekehyksen sisällä [heresy] tutkii sitä mikä on oleellista, mikä on hallittavissa ja mikä on pyhyyttä. Tämän tutkimuksen taustalla ovat erilaiset taideteoriat, uskontojen käsitykset ja muut todellisuuden ja maailmankaikkeuden syytä, luonnetta sekä perimmäistä totuutta etsivät teoriat. [heresy] sisältää vähäeleistä fyysisen teatterin ja jongleerauksen taidetta, elävää musiikkia ja kyseenalaistamisesta kuten myös itsetietoisuudestakin syntyvää lempeää huumoria. [heresy] on kolmen jonglöörin ja kansanmuusikon vuoropuhelu käsitellen esineitä, arvoituksia ja muita tärkeitä asioita.

‘Hienoutta, taitoa, outoutta ja yllätyksiä kerrakseen. Illan kuluessa yleisössä näkyi “ei voi olla totta” -eleitä ja hämmennyksen naurunpyrskähdyksiin kietovia reaktioita.’ – Jussi Tosavainen, HS 28.9.2013

Työryhmä
Ohjaus, lavastus: Rauli Katajavuori
Tuotanto: Sirkus Supiainen / Rauli Katajavuori
Esiintyjät: Antti Nerg, Markus Nivala, Rauli Katajavuori & Laura Vuorjoki-Elo
Musiikki: Laura Vuorjoki-Elo
Pukusuunnittelu: Marjo Haapasalo
Tarpeiston ja lavastuksen toteutus: Toni Saikkonen
Tukijat: Alfred Kordelinin säätiö, Koneen säätiö, Epic Juggling props, Koistinen kantele, Menu Spaustuve

www.teatterinayttamo.fi


Ikäraja: Ikärajaton