EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 4.9.2019  /  On the Rocks  /  Helsinki

Sirenia (NOR)

Sirenia (NOR) Liput

Sirenia ensimmäistä kertaa Suomeen!

Norjalais-ranskalainen goottimetalli raikaa syyskuussa Helsingissä ja Tampereella.

Vuonna 2001 Norjan Stavangerissa perustettu Sirenia esiintyy syyskuussa 2019 ensimmäistä kertaa Suomessa. Massiivinen goottimetalli soi keskiviikkona 4. syyskuuta Helsingin On the Rocksissa ja torstaina 5. syyskuuta Tampereen Klubilla.

Kirkkautta, synkkyyttä ja suuria tunteita yhdistelevä Sirenia on julkaissut yhdeksän pitkäsoittoa, joista viimeisin Arcane Astral Aeons ilmestyi viime vuonna.

Yhtyeen voimakasäänisenä laulajana toimii nykyisin ranskalainen, myös oopperalavoilta tuttu Emmanuelle Zoldan. Sirenian vokalistilla on vahva suhde raskaaseen musiikkiin: hänen ääntään on kuultu Sirenian levyjen lisäksi myös mm. Turisaksen ja Trail of Trearsin albumeilla.

Sirenia yhdistää kansallisuuksia. Ranskalaisen laulajan lisäksi yhtyeessä vaikuttaa toinenkin ranskalainen, kitaristi Nils Courbaron. Norjalaista synkän suurta osaamista bändissä edustavat bändin perustaja, basisti ja "örinälaulaja" Morten Veland sekä kitaristi Jan Erik Soltvedt.

sirenia.no
www.rocks.fi
www.tiketti.fi

SIRENIA (NOR)

ke 4.9.2019 Helsinki, On the Rocks
Liput alk. 25 €/28 € ovelta

Ennakkoliput Tiketistä pe 7.6.2019 alkaen

 

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Tämä tapahtuma on peruuntunut. 

Lippujen palauttamien:

Kätevin tapa palauttaa liput on sähköposti. Ilmoita meille lipun tai lippujen 13-numeroiset koodit ja IBAN-tilinumerosi osoitteeseen hei@tiketti.fi. Lisää otsikkoon tapahtuman nimi sekä teksti palautus.

Lippujen palauttaminen onnistuu myös toimipisteillämme. Otathan huomioon, että kaikissa toimipisteissä ei säilytetä käteistä. Silloin toimipiste ottaa ylös yhteystietosi ja tilinumerosi ja saat palautuksen tilillesi. HUOM! Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla.

Voit myös postittaa ostetut liput meille yhdessä IBAN-tilinumerosi ja yhteystietojesi kanssa.

Osoite: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki.

 

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.