EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 5.9.2019  /  Klubi  /  Tampere

Sirenia (NOR/FRA)

Sirenia (NOR/FRA) Liput

Sirenia ensimmäistä kertaa Suomeen!

Norjalais-ranskalainen goottimetalli raikaa syyskuussa Tampereella.
Vuonna 2001 Norjan Stavangerissa perustettu Sirenia esiintyy syyskuussa 2019 ensimmäistä kertaa Suomessa. Massiivinen goottimetalli soi torstaina 5. syyskuuta Tampereen Klubilla.

Kirkkautta, synkkyyttä ja suuria tunteita yhdistelevä Sirenia on julkaissut yhdeksän pitkäsoittoa, joista viimeisin Arcane Astral Aeons ilmestyi viime vuonna. Yhtyeen voimakasäänisenä laulajana toimii nykyisin ranskalainen, myös oopperalavoilta tuttu Emmanuelle Zoldan. Sirenian vokalistilla on vahva suhde raskaaseen musiikkiin: hänen ääntään on kuultu Sirenian levyjen lisäksi myös mm. Turisaksen ja Trail of Tearsin albumeilla.

Sirenia yhdistää kansallisuuksia. Ranskalaisen laulajan lisäksi yhtyeessä vaikuttaa toinenkin ranskalainen, kitaristi Nils Courbaron. Norjalaista synkän suurta osaamista bändissä edustavat bändin perustaja, basisti ja "örinälaulaja" Morten Veland sekä kitaristi Jan Erik Soltvedt.

tullikamari.net


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 28 €, mikäli jäljellä.

Lipunhintaan sisältyy eteispalvelumaksu.