EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 27.4.2023  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Sir Jay, Sätilä

Sir Jay, Sätilä Liput

Euroopan isoissa kaupungeissa asuneet ja musiikkia tehneet Sir Jay ja Sätilä esiintyvät Kutosella ja esittävät yhtyeineen uutta musiikkia tulevilta albumeiltaan. Jos pidät orgaanisesta bändisoundista ja etsit uutta musiikkia kuunneltavaksi, suuntaa Kutoselle 27. huhtikuuta!

Sir Jay
Lauluntekijä ja tuottaja Sir Jay (Sergei Vartiainen) tuo ensimmäistä kertaa lavalle Berliinin lockdownista kuoriutuneen esikoisalbuminsa, Running from yourself. Kesäyön unikkojen, vaahteroiden ja himmeiden katuvalojen kajossa syntyneet lyriikat näkevät päivänvalon viisihenkisen kokoonpanon säestyksellä. Artistin orgaaniset biitit, rikkaat lauluharmoniat ja sorminäppäilty kitara yhdistelevät ennakkoluulottomasti 60- ja 70- lukujen estetiikkaa vuosituhannen vaihteen soundeihin, synnyttäen samalla jotain oudon koskettavaa.

Sätilä
Lontoosta Helsinkiin kotiutunut Sätilä, koko nimeltään Teemu Sätilä, yhdistelee tarttuvia pop-melodioita indie- ja vaihtoehtomusiikkiin. Laulujen kirjoittamisen jo 7-vuotiaana aloittanut Sätilä on aikuisiällä opiskellut musiikkia niin Sydneyssä kuin Lontoossa, jossa asui kaksi vuotta ennen pandemiaa. Sätilä on julkaissut useita EP:itä ja singlejä, joita on streamattu Spotifyssa lähes miljoona kertaa. Livenä viisi-henkiseksi bändiksi kasvava Sätilä luo emotionaalisen ja musiikillisesti lumoavan kokemuksen, mikä korostaa musiikin ihmeellisesti yhdistävää voimaa.

Aikataulut:
19.00 Ovet
20.00 Sätilä
21.00 Sir Jay

kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 12 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Tutustu Kuudennen Linjan turvallisuusohjeeseen ennen tapahtumaan saapumista: www.kuudeslinja.com/turvallisuus

Myynti loppuu 27.4.2023 19:00.