EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 30.7. - Su 2.8.2020  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Sir Elwoodin Hiljaiset Värit

Sir Elwoodin Hiljaiset Värit Liput

Sir Elwoodin Hiljaiset Värit striimikeikalle Tavastialle heinäkuussa!

Sir Elwoodin Hiljaiset Värit palaa vuotuiselle heinäkuun lopun keikalleen Tavastialle, tällä kertaa erikoisolosuhteissa koko kokoonpanon voimin.

Kymmenen vuotta levytystaukoa viettänyt yhtye on palannut kehiin uuden musiikin kera, kun yhtyeen uusi single Ostarin istuja julkaistiin 15. toukokuuta. Ostarin istuja on tarina keskelle nykypäivän hulinaa joutuneesta vanhan liiton miehestä, joka uskollisesti ja vuosien koulimana vahtii reviiriään.

Yhtyeen laulaja Juha Lehden mukaan biisille haettiin sovitusta, jonka johtolankana pidettiin glencampbellmaista maisemaa.

"Kevyt poljento, huuliharppu, baritonimainen sähkökitara ja uljaat Riku Niemen sovittamat oikeat viulut saivat meidät studiolla hymyilemään. Laulua tehtiin hartaasti ja nyt annamme sen teidän kuultavaksi ensi tuoksuna tulevalta albumilta. Tuntuu loistavalta päättää hiljaisuus ja antaa bändin taas tarinoida pikku kuppilassaan. Keskiolutjatsia tarjolla ensi tuopillinen", Lehti kertoo.

Keikka tulee katsottavaksi sekä paikan päältä Tavastialta että striimin välityksellä osoitteesta tiketti.stream. Tavastialle mielivien kannattaa pitää kiirettä, sillä liveyleisöön myydään lippuja hyvin rajoitetusti.

 

Pääsylippu Tavastialle (K-18)
ovet klo 20.00 / showtime klo 21.00 / Loppuunmyyty

Lipulla pääsy paikan päälle seuraamaan keikkaa.

Liveyleisöön myydään vain sata lippua.

Kaikki liput myydään ennakkoon. Lippuja ei ole saatavilla ovelta.

Kuvaamme materiaalia ennen keikkaa ”Tavastia 50 vuotta” -dokumenttia varten. Keikan aikana yleisöä saatetaan kuvata myös livestreamiin. Yleisöä pyydetään olemaan välittämättä kameroiden läsnäolosta. Pyrimme siihen, että kuvaus häiritsee mahdollisimman vähän keikkakokemusta.

Stream-lippu (Ikärajaton)
showtime klo 21.00 / alk. 12 €

Pääset katsomaan keikkaa live streamin välityksellä osoitteessa tiketti.stream lipustasi löytyvällä 13-numeroisella koodilla.

Sivulle voi kirjautua jo klo 20.30.

Tallenne keikasta on katsottavissa sunnuntaihin 2.8. saakka.

Live stream -koodi toimii yhdellä laitteella kerrallaan.


Lipun ostaneiden asiakkaiden tiedot kerätään ja luovutetaan järjestäjälle myöhempää ohjeistamista ja tiedottamista varten.

 

***

Tavastian turvallisuusohje:

Saapuminen
Varauduthan jonotukseen sisääntulossa ja tulethan paikalle ajoissa. Noudatamme huolellisesti turvavälejä ja vältämme jonotuksen ruuhkautumista.

Jos tunnet itsesi sairaaksi tai epäilet altistuneesi koronatartunnalle, älä tule keikalle. Palautamme sinulle lippurahat. Mahdollisessa lipunpalautustilanteessa ota yhteyttä sähköpostitse info@tavastiaklubi.fi maanantaihin 3.8. mennessä.


Keräämme ovella kävijöiden henkilötiedot
Opetus- ja kulttuuriministeriön sekä THL:n antaman ohjeen mukaisesti, keräämme ovella tapahtuman kävijöiden tiedot. Varauduthan näyttämään viranomaisen hyväksymän henkilötodistuksen ovella lipuntarkastuksen yhteydessä tai luo valmiiksi oma viivakoodi täällä: https://info.tiketti.fi/fi

Tietoja luovutetaan vain viranomaisille pyynnöstä. Tutustu tietosuojaselosteeseen: https://info.tiketti.fi/Tietosuojaseloste.pdf


Jokaisella on oma istumapaikkansa
Tavastialla on istumapaikat salissa ja parvella, jotka täytetään saapumisjärjestyksessä. Henkilökunta opastaa sinua löytämään vapaan paikan. Keikan alkaessa istuthan omalla paikallasi, vain omassa seurueessasi. Paikalta voi poistua vain juomaostoksille ja WC-tiloihin. Huomioithan, että kulkureitit jäävät vapaaksi, älä siirrä kalusteita.


Yleiset turvallisuusohjeet:

  • Pyydämme välttämään käteisen käyttöä baaritiskillä ja maksamaan maksukorteilla. Muistathan säilyttää turvavälin muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaan asioidessasi baaritiskillä.
  • Tartuntariskin pienentämiseksi, olemme tämän keikan osalta sisällyttäneet eteispalvelumaksun lipun hintaan.
  • Pyydämme asiakkaitamme pesemään käsiä, kuivamaan käden kertakäyttöpyyhkeeseen ja käyttämään käsidesiä. Käsidesiä on tarjolla ravintolatilassa ja WC tiloissa.
  • WC-tilat on rajoitettu tietyn henkilömäärän käyttöön kerrallaan. Ota muut asiakkaat sekä turvavälit huomioon asioidessasi WC-tilassa.
  • Keikan päätyttyä, pyydämme asiakkaitamme noudattamaan turvavälejä poistumisen yhteydessä.

 

Pyydäthän lisätietoa henkilökunnaltamme paikan päällä tai ennakkoon osoitteesta info@tavastiaklubi.fi. Tavastian korona-ajan omavalvontasuunnitelma on tarvittaessa asiakkaiden nähtävillä baaritiskillä.

Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön. Avustajan ja avustettavan lippuvarauksia tehdessä, otathan yhteyttä info@tavastiaklubi.fi