EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19, su 13-19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 6.11.2020  /  Rytmikorjaamo  /  Seinäjoki

Sir Elwoodin Hiljaiset Värit

Sir Elwoodin Hiljaiset Värit Liput

Kymmenen vuotta levytystaukoa viettänyt Sir Elwoodin hiljaiset värit palasi kehiin keväällä uuden musiikin kera, kun yhtyeen uusi single Ostarin istuja toukokuussa. Ostarin istuja on tarina keskelle nykypäivän hulinaa joutuneesta vanhan liiton miehestä, joka uskollisesti ja vuosien koulimana vahtii reviiriään.

Yhtyeen laulaja Juha Lehden mukaan biisille haettiin sovitusta, jonka johtolankana pidettiin glencampbellmaista maisemaa.

"Kevyt poljento, huuliharppu, baritonimainen sähkökitara ja uljaat Riku Niemen sovittamat oikeat viulut saivat meidät studiolla hymyilemään. Laulua tehtiin hartaasti ja nyt annamme sen teidän kuultavaksi ensi tuoksuna tulevalta albumilta. Tuntuu loistavalta päättää hiljaisuus ja antaa bändin taas tarinoida pikku kuppilassaan. Keskiolutjatsia tarjolla ensi tuopillinen", Lehti kertoo.

Yhtye on lupaillut uutta musiikkia kuultavaksi ennen syksyn keikkaa, joten korvat hörölle!

 

Seinäjokelainen laulaja/lauluntekijä Leevi tulee luomaan Rytmikorjaamon alkuiltaan tunnelmointia akustisen kitaran kanssa.

Leevi esittää omia kappaleitaan, jotka ovat hakeneet inspiraationsa normaaleista arjen tapahtumista.

Illan aikataulu:
20:00 ovet
21:15 Leevi
22:15 Sir Elwood

www.rytmikorjaamo.fi/klubi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime 22:15

Liput ovelta 29 €, mikäli jäljellä.

Tapahtumapaikalla pyörätuolikoroke.

Lippujen varausaika 2 päivää.