EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 15. - Su 16.4.2023  /  Useita paikkoja  /  Useita kaupunkeja

Sinuun minä turvaan

Sinuun minä turvaan Liput

Runoilija Elina Salminen ja duo Eve & Ossi lähtevät Sinuun minä turvaan -yhteiskiertueelle

Sinuun minä turvaan -illassa pysähdytään vahvan ja ikiaikaisen äärelle. Etsitään suojaa Jumalan kyljestä, jonne jokainen mahtuu huolineen ja iloineen. Illassa vuorottelevat Elina Salmisen rohkaisevat puheenvuorot ja Even & Ossin levollisuutta kannattelevat laulut.

Runoilija Elina Salminen on tullut tunnetuksi somessa suuren suosion saaneista ja paljon jaetuista Kesken-runoistaan. Runojen armollinen tunnelma välittyy myös Salmisen Kesken-podcasteista, joissa hän tuo Raamatun kertomuksia arjen tasolle. Päätoimisena runoilija-yrittäjänä toimiva Salminen on taustaltaan luokanopettaja.

Elina Salminen kommentoi yhteisiä iltoja:
”Tällaisessa tuulisessa maailmassa kaipaa eniten jotain horjumatonta. Jotain, mikä pysyy, kun kaikki ympärillä keikkuu.”

Eve & Ossi on duo, joka tunnetaan kauniisti yhteen soivista äänistään sekä raikkaista, puhuttelevista ja elämänmakuisista lauluistaan. Pariskunnan yhteinen taival alkoi vuonna 2012, kun kahden ihmisen ajatukset musiikista ja elämästä löysivät toisensa samalta aallonpituudelta. Tiiviisti keikkailevan ja viidettä albumiaan työstävän duon lyriikat puhuvat tuorein sanankääntein, rehellisesti ja hoitavasti arjesta ja armosta.

Eve & Ossi esittävät kiertueella mm. tuoreen kappaleensa, Sielläkin, jonka kertosäkeessä lauletaan:
"Sinä oot läsnä sielläkin, missä rukoillaan vain heikoin huokauksin. Ja Sulla on valta silloinkin, kun maailma on mennyt sekaisin."

Kiertueen tuottaa Ohjelmatoimisto Kristalli.

Sinuun minä turvaan -kiertue
15.04. Helsinki, Kallion kirkko, klo 18:00
16.04. Tampere, Kalevan kirkko, klo 18:00

ohjelmatoimistokristalli.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Kesto 1 h 30 min