EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 7.10.2023  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, kulmasali  /  Helsinki

Sininen Huvimaja 35-v. juhlakeikka

Sininen Huvimaja 35-v. juhlakeikka Liput

Suomen eturivin bilebändi, jonka juuret juontavat viime vuosituhannelle! Vuosien varrella olemme juhlistaneet bändin virstanpylväitä Korjaamon Vaunusalissa ja nyt onkin aika juhlistaa bändin 35-vuotista taivalta Korjaamon Kulmasalissa.

Bändi perustettiin vuonna 1988 Vanhan ylioppilastalon "johonkin juhlaan, en muista mikä" varten. Vuosien varrella jäsenistö on vaihtunut. Vierailijoita on bändissä nähty Suomen eturivin muusikoista lähtien ja useammankin keikan pelastaneita tuuraajia toki myös: ”Tämä tarjosi minulle elämäni parhaan iskelmäkokemuksen” ja ”Tämä bändi on tuuraajan painajainen”.

Edelliseen nähden outoa on, että emme koe soittaneemme iskelmämusiikkia koskaan. Painajaisuuteemme emme ota kantaa tässä. Bändi on rikkonut valtion ja jopa EU:n rajoja: kaksi keikkaa Virossa, yksi Brysselissä (Se on Belgiassa) ja kymmenen Sveitsissä – kiitos sikäläisen suomalaisyhteisön! Sinisen Huvimajan ainutlaatuinen iso kokoonpano mahdollistaa laajan kirjon ohjelmistolle ja lauantaina 7.10 kuullaankin ikivihreitä helmiä Otis Reddingistä Ultra Brahan.

Bändi esiintyy yleensä enimmäkseen yksityistilaisuuksissa, joten nyt on upea mahdollisuus nähdä ja kuulla bändi julkisella keikalla!!! Onkin aika merkitä lauantai 7.10 kalenteriisi, kaivaa tanssikengät kaapista ja valmistautua juhlistamaan syksyn alkua!

www.korjaamo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00
Showtime 20:00


Liput ovelta 20 € / 12 €, mikäli jäljellä.

Eteispalvelumaksu 3,5 € peritään ovella.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Myynti loppuu 7.10.2023 20:00.