EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 8.11.2019  /  Bar Loose  /  Helsinki

Since November, Einari Stylman, Pink Chameleons

Since November, Einari Stylman, Pink Chameleons Liput

Perjantaina 8.11. Bar Loosessa vietetään jälleen hyvän ja laadukkaan musiikin täyteistä iltaa kolmen uuden ja mielenkiintoisen indie-aktin voimin.


PINK CHAMELEONS
Illan ensimmäisenä esiintyjänä lavalle nousee Black Lizard -yhtyeessä vaikuttavan Paltsa-Kai Salaman luotsaama garage-blues-kantritrio Pink Chameleons, jonka odotettu debyyttialbumi ilmestyy Soliti-levymerkin kautta loppuvuodesta 2019.

EINARI STYLMAN
Pink Chameleonsin jälkeen iltaa jatkaa Einari Stylman, jonka kokeellinen pop yhdistelee hip hopin, elektron ja etnisen rytmimusiikin sävyjä. Kuulaissa scifi- / tech noir -henkisissä lauluissa luodataan ihmisyyttä tunteikkaalla tyylillä.

Singlet Energialuuranko, Berlin Parkplatz Disco ja World Wide Meditation Day ovat ehtineet jo herättää monen musiikkidiggarin kiinnostuksen pian ilmestyvää debyyttialbumia kohtaan.

Jo edesmenneen Lopunajan mies -yhtyeen vahvaäänisenä solistina tunnettu Stylman on nähty aikanaan myös mm. The Holyn ja Death Hawksin livekokoonpanoissa.

SINCE NOVEMBER
Onko Marsissa rakkautta? Illan viimeisenä esiintyjänä lavalle nousee Since November, joka on The Crash -yhtyeen kosketinsoittajana vaikuttaneen Tomi Mäkilän pari vuotta sitten alkanut avaruusseikkailu. Yhden miehen sooloprojektista, perkussionisti Jukka-Pekka Flanderin kautta duoksi kasvanut yhtye tekee pakahduttavan tunteikasta elektropoppia, joka maalailee avaruuden ääriviivoja kauniisti ja koskettavasti.

Since Novemberin kaikki tähän asti julkaistut kappaleet/musiikkivideot Star System, First Final Frontier ja Airplane Astronaut ovat keränneet loistavia ja ylistäviä arvioita Suomessa ja kansainvälisestikin. Luvassa on keikka, joka kannattaa ehdottomasti tulla katsomaan, jos kaunis ja maalaileva elektropop on lähellä sydäntä.

"Maybe the two Fading Stars are just alienating lovers, Lift Offs might cause (or be the consequence of) resignation when Landings give you short-term comfort and may sound temporarily quite warm and secure. Space is the best word to describe loneliness." 

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.