EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 2.9.2023  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Simrit (US)

Simrit (US) Liput

Neo-psykedeelinen maailmanmusiikkiyhtye SIMRIT täyttää konserttisalit ympäri maailman ainutlaatuisen musiikkinsa voimalla. SIMRIT on luonut useita listojen kärkeen nousseita levyjä, ja kerännyt huikean maailmanlaajuisen fanikunnan. Genre-rajoja rikkova SIMRIT yhdistelee eri musiikillisia traditioita ja instrumentteja yhtenäiseksi ja uniikiksi kokonaisuudeksi.

SIMRIT-soundin perustana on Ateenassa syntyneen ja kreikkalais-amerikkalaisten vanhempien Etelä-Carolinaan adoptoiman laulaja-lauluntekijä Simrit Kaurin hypnoottisen kaunis ääni. Tärkeitä musiikillisia vaikutteita Simrit on ammentanut kreikkalaisesta musiikista, roots reggaesta, The Grateful Deadilta, Mazzy Starilta ja Led Zeppeliniltä.

Vuosikymmenten kokemuksellinen kundaliinijoogan opiskelu on syventänyt Simritin suhdetta naad-joogaan, jonka vaikutukset kuuluvat vahvasti hänen musiikissaan. Naad-jooga on muinainen tekniikka, joka perustuu äänen tarkkaan artikuloimiseen napakeskuksen voimaa käyttäen ja kitalaen eri meridiaanipisteiden stimuloimiseen kielen kärjen kosketuksella. Naad-joogalla voidaan vaikuttaa suoraan ihmisen tietoisuuden tilaan.

SIMRIT-yhtyeen äänimaailmaa täydentävät Salif Bamakora 21-kielisellä länsiafrikkalaisella kora-instrumentilla, Shannon Hayden sähkösellolla ja kitaralla (sekä pedaalilaudan kautta luoduilla villeillä tehosteilla), Jared May bassolla ja Moog-syntetisaattorilla sekä Devon Ashley rummuilla ja muilla lyömäsoittimilla.

SIMRITin musiikki on yhdistelmä hypnoottista, sykähdyttävää groovea, salaperäistä kauneutta ja särmää, jotka yhdessä luovat taianomaisen ilmapiirin. Sitä on luonnehdittu eksoottiseksi funkiksi, ja verrattu David Lynchin elokuvien vaikuttavaan visuaaliseen tunnelmaan.

Liput:
Early Bird -liput (rajattu määrä) alk. 45€
Ennakkoliput alk. 50€
Ovelta alk. 55€

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00
Showtime klo 20:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Myynti loppuu 2.9.2023 19:00.