EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 18.6.2021 - La 31.12.2022  /  Ounaspaviljonki  /  Rovaniemi

Simerock lahjakortti

Simerock lahjakortti Liput

Lapissa kaikki bailaa ankarasti ja bileet ei lopu koskaan!

Osta lahjakortilla liput festareille tai merkut päivittäiseen käyttöön, netistä tai Simerockin myyntipisteeltä. Toimii myös lahjana saajalle kuin saajalle.

www.simerock.com


Simerockin lahjakortti käy kaikkiin Tiketin kautta myynnissä oleviin Simerock-tapahtumiin sekä tuotteisiin.

Lahjakortin voi ostaa Tiketin toimipisteistä tai tiketti.fi-verkkosivuilta. Kortti on voimassa 12 kuukautta ostohetkestä ja sitä voi käyttää myös osissa. Tiketin toimipisteistä on saatavissa lahjakortteja myös euron tarkkuudella olevilla summilla. Kun lahjakorttia käytetään maksuvälineenä, niin huomaathan, että alle 1 € ylijäävästä summasta ei saa hyvitystä lahjakorttina tai rahana.

Valitse lahjakortillesi sopiva summa ja siirry kassalle. Lahjakortin voi noutaa toimipisteistämme tai R-kioskilta, tilata sähköpostiin PDF-muodossa tai postitse haluttuun osoitteeseen. Postitse lahjakortti toimitetaan lahjakuoressa ja se on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä.

Myynti loppuu 31.12.2022 23:00.