EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 9. - La 10.8.2024  /  Ounaspaviljonki  /  Rovaniemi

Simerock 2024

Simerock 2024 Liput

Simerock Rovaniemellä 9.-10.8.2024!

Lapin suurin tapahtuma, Rovaniemen Simerock, julkaisi peräti 10 uutta esiintyjää.

Jo valmiiksi kivikovan kattauksen uusimmat lisäykset ovat UMK-voittaja Windows95Man, Suomiräpin Chosen One, Gettomasa; maan kovin bilemoottori Portion Boys, peräti viidessä kategoriassa Emma-gaalassa ehdolla oleva KUUMAA, samassa gaalassa viime vuonna Vuoden kotimaisena artistina palkittu Sexmane, Pyhimyksen, Heikki Kuulan ja Volin muodostama hittikone Teflon Brothers, rap-kuninkaalliset Costi, Etta ja AHTI sekä Spotifyn ykkösenä ennätyksiä rikkova kohutulokas Mirella.

Viime kesänä loppuunmyytyä festivaalia juhli Ounaspaviljongilla peräti 26.000 kävijää.

Tähän mennessä julkaistut esiintyjät:

JVG
Kaija Koo
Lauri Tähkä
Gettomasa
Jenni Vartiainen
Portion Boys
Sexmane
KUUMAA
Teflon Brothers
ibe
Petri Nygård
Costi
VIIVI
Ege Zulu
Bee
Cledos
Etta
HUGO
Korelon
AHTI
Windows95Man
Mirella

www.simerock.com


Ikäraja: Ikärajaton

Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin, joilla pääsee kulkemaan alueelle edestakaisin.

Simerock-festivaalille ei ole ikärajaa.

Lastenlippu on tarkoitettu alle 10-vuotiaille, eli sen voi ostaa vuonna 2014 tai sen jälkeen syntyneille.
Ikä on todistettava rannekkeenvaihdossa esimerkiksi Kela-kortilla tai passilla.

Huomioithan, että ranneke kiinnitetään suoraan lapsen ranteeseen, joten lapsen on oltava itse noutamassa omaa ranneketta aikuisen kanssa.

VIP-lippu (K-18):
VIP-lippuun sisältyy pääsy Simerockiin ja pääsyn rajatulle VIP-alueelle, oma kulunvalvonta, oma baari, sekä omat vesivessat. Ikä todistettava rannekkeenvaihdossa
voimassaolevalla kuvallisella henkilöllisyystodistuksella (passi, ajo- tai henkilökortti). Ei sisällä VIP-ruokaa, ruokaliput ostettava erikseen.

VIP-ruokalippu:

Oikeuttaa yhteen (1) ruokaan Simerockin VIP-alueella, voit ostaa useampia ruokalippuja. VIP-ruokalippuja ei voi maksaa kulttuurimaksuvälineillä. Ei oikeuta pääsyä Simerockiin eikä Simerock VIP-alueelle (K-18), VIP-lippu ostettava erikseen.

Lipunostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle mahdollista myöhempää tiedottamista/ohjeistamista varten.