EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19, la-su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 8.1.2022  /  On the Rocks  /  Helsinki

Silver Bullet, Satan's Fall

Silver Bullet, Satan's Fall Liput

SILVER BULLET

Sinfonista Power Metallia soittava Silver Bullet solmi maailmanlaajuisen levytyssopimuksen Reaper Entertainment Europen kanssa 2019, jolloin bändi julkaisi toisen levynsä nimeltä "Mooncult". Levy julkaistiin myös Japanissa Spiritual Beast levymerkin toimesta. Bändin musiikkia on ylistetty mediassa ja levyn on sanottu olevan yksi vuoden 2019 parhaista power metal julkaisuista. Bändin sinkku "Forever Lost" on kerännyt Spotifyssa jo yli 600,000 kuuntelua ja Mooncult levy yli 825,000. Bändi koki suuren muutoksen viime vuonna kun alkuperäinen vokalisti Nils Nordling jätti bändin ja hakuprosessin jälkeen pestin sai mahtava uusi kyky Bruno Proveschi. Bändi valmistautuu parhaillaan lokakuussa alkavaan Euroopan kiertueeseen sekä viimeistelee uutta levyä.

SATAN'S FALL

Satan's Fall on Helsinki-Tampere-akselilla vaikuttava heavy metal -yhtye. Bändin debyyttialbumi "Final Day" julkaistiin maailmanlaajuisesti 11. joulukuuta 2020 saksalaisen High Roller Recordsin toimesta. Levy on saanut paljon ylistävää palautetta sekä arvioissa että kuuntelijoiden parissa. Yhtye keikkailee debyyttilevyn tiimoilta samalla, kun työstää seuraavaa levyään.


http://silverbulletofficial.com/
https://satansfall.fi/
https://www.rocks.fi/

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.

Myynti loppuu 8.1.2022 20:00.
Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan Koronatodistuksen, mikäli viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot