EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 16.3.2023  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Silvennoinen & Hela & Band

Silvennoinen & Hela & Band Liput

Televisio- ja musiikkiuristaan tunnetut Heikki Silvennoinen ja Heikki Hela esiintyvät yhteisellä keikalla G Livelabissa. Komppiryhmän (Anssi Nykänen - rummut, Harri Rantanen - basso) vahvistama yhtye kantaa ytimekkäästi nimeä Silvennoinen & Hela & Band. Yhtye tarjoilee sekoituksen kummankin artistin omintakeisia tyylejä. Silvennoisen brittiblues-vaikutteet tuovat mieleen Claptonin ja Yardbirdsien kaltaisten nimien tuotannon ja hengen, kun taas Helan musiikista paistaa läpi letkeys ja “Kalifornia”.

Heikki Silvennoinen on pitkän linjan blueskitaristi-laulaja, joka tunnetaan mittavan ja menestyksekkään musiikkiuransa lisäksi myös näyttelijänä. Silvennoinen nousi suuren yleisön tietoisuuteen 1990-luvun alun Kummeli-ohjelman myötä, jossa hän näyttelemisen lisäksi kirjoitti sketsejä ja teki musiikkia.

Silvennoinen muistetaan 1970- ja 1980-luvuilta monien legendaaristen yhtyeiden (mm. Tabula Rasa) kitaristina ja lauluntekijänä. Hän oli perustamassa 1980-luvun loppupuolella englanninkielistä blues-rockia soittavaa Q. Stone -yhtyettä, joka noteerattiin myös ulkomailla. Pitkään omaa vahvaa soolouraansa tehnyt Silvennoinen kuuluu vuonna 2002 perustetun SF- Blues -yhtyeen peruskokoonpanoon.

Heikki Hela tunnetaan myös legendaarisen Kummeli-ryhmän jäsenenä. Hänen laulajauransa alkoi 1980-luvulla ja hänen tunnetuimpia kappaleitaan ovat Uneton yö -megahitin lisäksi muun muassa Kaikista kaikkein, Naisen hymy ja Hillitön hopeinen kuu. Vuonna 1994 Hela palkittiin Emma-gaalassa Miessolisti-tulokkaana. Hän on julkaissut uransa aikana viisi albumia ja tehnyt lukuisia elokuva- ja televisiorooleja.

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime klo 19:00


Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta. Kouluikäiselle alle 18-vuotiaalle lapselle voi hankkia myös opiskelijalipun ovelta, mikäli konsertti ei ole ennakkoon loppuunmyyty.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Myynti loppuu 16.3.2023 18:00.