EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 5.5.2022  /  On the Rocks  /  Helsinki

Silmien Takana: Tuomari Nurmio – Helvetin ja taivaan välissä

Silmien Takana: Tuomari Nurmio – Helvetin ja taivaan välissä Liput

Silmien Takana: Tuomari Nurmio – Helvetin ja taivaan välissä

Lauluntekijälegenda Tuomari Nurmio Silmien Takana -klubilla toukokuussa!

Vaihtuviin teemoihin, haastatteluun ja intiimiin tunnelmaan perustuvan klubikonseptin johtoajatus on syventyä kiinnostavien artistien tuotantoon valitun teeman kautta. Luvassa on erikoiskeikkoja, joille artistit räätälöivät illan teemaa myötäilevän settilistan. On the Rocks muuttuu Silmien Takana -iltoina tunnelmalliseksi keikkatilaksi, jossa esiintymisistä pääsee nauttimaan istuen kynttilöiden lämpimässä valossa. Lippuja on myynnissä rajallisesti, joten ainutlaatuinen ja intiimi ilta on taattu.

Tuomari Nurmio on täynnä paradokseja: korkeakirjallinen kapakkasoittaja, perfektionisti ja boheemi, lakimieheksi opiskellut katupoika Kalliosta, stadin slangin taitaja, joka on kotonaan Pohjanmaan puukkojunkkareiden maailmassa. Tuomari voi olla ankara ja sarkastinen Dumari, mutta myös lohdun ja rakkauden sanoilla on hänen laulukirjoissaan paikkansa.

Silmien Takana -klubille Nurmio tulee soolona teemanaan ”Helvetin ja taivaan välissä”. Helvetin ja taivaan välissä on kuin lauluista koostuva mutkainen matka, jota myös elämäksi kutsutaan. Jokaisen pienen ihmisen on kuljettava se läpi, ja säilyäkseen järjissään on etsittävä elämän tarkoitusta sekä maailman ääristä että oman päänsä sisältä.

Aikataulu:
18.30 Ovet
19.00 Satu Lii
19.45 Tuomari Nurmion haastattelu
20.30 Tuomari Nurmio

Liput myynnissä maanantaina 6.12. klo 09.00:
- ennakkoon Tiketistä 25€
- ovelta 28€

On the Rocksin henkilökunta loihtii Silmien Takana -iltoja varten kuhunkin teemaan sopivan drinkin, joka on myynnissä vain yhden illan ajan. Tämän lisäksi talon viinipullot ovat Silmien Takana -klubilla tarjouksessa hintaan 25€.

Kevään Silmien Takana -ohjelmisto:
17.2. Risto – Surrealismi
10.3. Sir Elwood Duo – Meidän pikku kuppila
7.4. Arppa – Tarina
5.5. Tuomari Nurmio – Helvetin ja taivaan välissä

Silmien Takana - Instagram
Silmien Takana - Facebook

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 18:30-04:00

Liput ovelta 28 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Jos tapahtumaan on lippuja jäljellä, niitä voi varata puhelinpalvelusta 0600-1-1616 (1,78 € / min. + pvm), joka päivä klo 9-21. Nettisivuilta vain ostoja