EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 4.4.2019  /  On the Rocks  /  Helsinki

Silmien Takana: Teleks - Hetki

Silmien Takana: Teleks - Hetki Liput

Ladataan…

Menestyksekkäästi On the Rocksissa syksyllä alkanut Silmien Takana -klubi jatkuu keväällä viiden torstai-illan kattauksella. Kuukausittain vaihtuviin teemoihin, haastatteluosioon ja riisuttuihin esityksiin perustuvan klubin kantava ajatus on syventyä eturivin artistien tuotantoon tietystä näkökulmasta. Artistit räätälöivät klubia varten teemaa myötäilevän settilistan, mikä erottaa keikan normaalista klubivedosta. On the Rocks muutetaan Silmien Takana -iltojen ajaksi intiimiksi keikkatilaksi, ja tarkoitus on luoda kiireetön ja rauhallinen ilmapiiri. Jokaiselle keikalle myydään rajallinen määrä lippuja, jotta tila ei käy liian ahtaaksi ja suurin osa yleisöstä pääsee istumaan. Huhtikuun esiintyjänä Teleks!

Teleks on tullut tutuksi kaikille 2000-luvulla musiikkia seuranneille suurista radiohiteistään Tuulilasin nurkkaan ja Kotimatkalla. Yhtyeen uusi single, moderneja pop-koukkuja ja samaistuttavaa lyriikkaa yhdistelevä Ikean kuvasto, on keikkunut julkaisustaan lähtien suurimpien radioiden soittolistoilla. Väkevää paluuta tekevä duo heittää Silmien Takana -klubilla intiimin akustisen keikan.

Teleks valitsi teemakseen hetken. Bändin laulaja Pepe Johansson kommentoi teemavalintaa näin: "Elämää eletään aina jossain hetkessä, oli se sitten nykyhetki, menneisyys tai tulevaisuus. Jokaisessa ihmisessä on yhtäaikaisesti monta elämää ja monta aikaa."


Aikataulu:
19.00 Ovet
19.30 Support
20.15 Haastattelu
21.00 Teleks

Liput alk. 16/18€
OTR-kortilla alk. 14/16€
Lipunmyynti alkaa 17.12. klo 9:00 Tiketissä.

 

Kevään Silmien Takana -illat ja teemat:

To 10.1. Jarkko Martikainen - Ihmisyys: miksi me ollaan täällä?, liput alk. 16/18€
To 7.2. Gasellit - Kasvukipuja, liput alk. 21/22€
To 7.3. Ina Forsman - Kiitollisuus, liput alk. 11/12€
To 4.4. Teleks - Hetki, liput alk. 16/18€
To 9.5. Viitasen Piia & Laura Moisio, liput alk. 13/14€


 

 

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19:00-02:00

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.