EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 10.3.2022  /  On the Rocks  /  Helsinki

Silmien Takana: Sir Elwood Duo – Meidän pikku kuppila

Silmien Takana: Sir Elwood Duo – Meidän pikku kuppila Liput

Silmien Takana: Sir Elwood Duo – Meidän pikku kuppila

Keskiolutjatsin pioneeri Sir Elwood Duo Silmien Takana -klubilla maaliskuussa!

Vaihtuviin teemoihin, haastatteluun ja intiimiin tunnelmaan perustuvan klubikonseptin johtoajatus on syventyä kiinnostavien artistien tuotantoon valitun teeman kautta. Luvassa on erikoiskeikkoja, joille artistit räätälöivät illan teemaa myötäilevän settilistan. On the Rocks muuttuu Silmien Takana -iltoina tunnelmalliseksi keikkatilaksi, jossa esiintymisistä pääsee nauttimaan istuen kynttilöiden lämpimässä valossa. Lippuja on myynnissä rajallisesti, joten ainutlaatuinen ja intiimi ilta on taattu.

Parhaillaan 30-vuotisjuhlakiertueella oleva Sir Elwoodin hiljaiset värit kutsuu musiikkiaan keskiolutjatsiksi. Silmien Takana -klubilla yhtyeestä tutut Juha Lehti ja Juha Saaresaho esiintyvät duona. Teemaksi valikoitui jokaisella Sir Elwoodin hiljaisten värien levyllä versioitu kappale ”Meidän pikku kuppila”. Jos aiemmat merkit pitävät paikkansa, näiden lippujen kanssa kannattaa olla nopea.

On the Rocksissa on käytössä koronapassi. Passi tarkastetaan jokaiselta asiakkaalta koko aukiolon ajan. Passin luennan yhteydessä tarkistetaan myös henkilöllisyystodistus, joten muistathan ottaa henkkarit mukaan.

Aikataulu:
18.30 Ovet
19.00 Support
19.45 Sir Elwood Duon haastattelu
20.30 Sir Elwood Duo

Liput myynnissä maanantaina 6.12. klo 09.00:
- ennakkoon Tiketistä 25€
- ovelta 28€

On the Rocksin henkilökunta loihtii Silmien Takana -iltoja varten kuhunkin teemaan sopivan drinkin, joka on myynnissä vain yhden illan ajan. Tämän lisäksi talon viinipullot ovat Silmien Takana -klubilla tarjouksessa hintaan 25€.

Kevään Silmien Takana -ohjelmisto:
17.2. Risto – Surrealismi
10.3. Sir Elwood Duo – Meidän pikku kuppila
7.4. Arppa – Tarina
5.5. Tuomari Nurmio – Helvetin ja taivaan välissä

Silmien Takana - Instagram
Silmien Takana - Facebook

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 18:30-04:00

Liput ovelta 28 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Mikäli ravintolarajoitukset ovat voimassa, tapahtumaan osallistuminen edellyttää koronapassia.

Myynti loppuu 10.3.2022 18:30.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot