EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 26.3.2022  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, vintti  /  Helsinki

Silmien Takana: Sir Elwood Duo – Meidän pikku kuppila

Silmien Takana: Sir Elwood Duo – Meidän pikku kuppila Liput

Tapahtuma on siirtynyt Kulttuuritehdas Korjaamon Vintille ja uusi päivämäärä on 26.3.2022.

Alkuperäiselle päivämäärälle 10.3.2022 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 17.3.2022 mennessä.

***

 Sir Elwood Duo – Meidän pikku kuppila

Keskiolutjatsin pioneeri Sir Elwood Duo Korjaamolla maaliskuussa!

Vaihtuviin teemoihin, haastatteluun ja intiimiin tunnelmaan perustuvan klubikonseptin johtoajatus on syventyä kiinnostavien artistien tuotantoon valitun teeman kautta. Luvassa on erikoiskeikkoja, joille artistit räätälöivät illan teemaa myötäilevän settilistan. Lippuja on myynnissä rajallisesti, joten ainutlaatuinen ja intiimi ilta on taattu.

Parhaillaan 30-vuotisjuhlakiertueella oleva Sir Elwoodin hiljaiset värit kutsuu musiikkiaan keskiolutjatsiksi. Yhtyeestä tutut Juha Lehti ja Juha Saaresaho esiintyvät duona. Teemaksi valikoitui jokaisella Sir Elwoodin hiljaisten värien levyllä versioitu kappale ”Meidän pikku kuppila”. Jos aiemmat merkit pitävät paikkansa, näiden lippujen kanssa kannattaa olla nopea.


Aikataulu:
18.30 Ovet
19.30 Sir Elwood Duon haastattelu & keikka

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 18:30-04:00

Liput ovelta 28 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Mikäli ravintolarajoitukset ovat voimassa, tapahtumaan osallistuminen edellyttää koronapassia.