EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 4.5.2023  /  On the Rocks  /  Helsinki

Silmien Takana: Scandinavian Music Group Trio – Kaipaus

Silmien Takana: Scandinavian Music Group Trio – Kaipaus Liput

Suomalaisen folkpopin kestosuosikki Scandinavian Music Group intiimillä trio-keikalla ja haastattelussa Silmien Takana -klubilla toukokuussa!

 Vaihtuviin teemoihin, haastatteluun ja vahvaan tunnelmaan perustuvan klubikonseptin johtoajatus on syventyä kiinnostavien artistien tuotantoon valitun teeman kautta. Luvassa on erikoiskeikkoja, joille artistit räätälöivät illan teemaa myötäilevän settilistan. On the Rocks muuttuu Silmien Takana -iltoina tunnelmalliseksi keikkatilaksi, jossa esiintymisistä pääsee nauttimaan kynttilöiden lämpimässä valossa. Lippuja on myynnissä rajallisesti ja suurin osa kapasiteetista on istumapaikkoja, joten ainutlaatuinen ja intiimi ilta on taattu.

 Syksyllä 2021 Scandinavian Music Groupin alkuperäisjäsenet Terhi Kokkonen, Joel Melasniemi ja Antti Lehtinen esittivät tulevan albuminsa kappaleita harvinaisella kolmen hengen kokoonpanolla. Esiintymisestä jäi itämään haave tehdä vastaavia keikkoja enemmänkin. Nyt Kokkonen, Melasniemi ja Lehtinen suuntaavat ensimmäistä kertaa erityiselle trio-kiertueelle. Luvassa on ainutlaatuinen ja tunnelmallinen ilta, jossa kuullaan tuoreen Ikuinen ystävä -levyn laulujen lisäksi vanhempaa materiaalia varta vasten näille keikoille sovitettuina versioina. Illan teemana on kaipaus.

Aikataulu:
18.30 Ovet
19.00 Support
19.45 SMG:n haastattelu
20.30 SMG trio

Facebook

***

On the Rocksin henkilökunta loihtii Silmien Takana -iltoja varten kuhunkin teemaan sopivan drinkin, joka on myynnissä vain yhden illan ajan. Tämän lisäksi talon viinipullot ovat Silmien Takana -klubilla tarjouksessa hintaan 25€.

Kevään Silmien Takana -ohjelmisto:
26.1. Asa Iholla – Kieli
9.2. Litku Klemetti – Retroviittaukset suomi-indiessä
9.3. Jouni Hynynen – Jumala, saatana & rai rai
26.3. Courtney Marie Andrews – Loose Future
6.4. Shiraz Lane – Omat lempilapset
4.5. Scandinavian Music Group – Kaipaus

https://www.instagram.com/silmientakana/
https://www.facebook.com/Silmientakana


www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 18:30-23:00

Liput ovelta 37 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Myynti loppuu 4.5.2023 18:30.