EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 2.12.2021  /  On the Rocks  /  Helsinki

Silmien Takana: Radiopuhelimet – Peräkammari

Silmien Takana: Radiopuhelimet – Peräkammari Liput

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivämäärälle 3.12.2020 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 25.1.2021 mennessä.

***

Vaihtoehtorockin legenda Radiopuhelimet Silmien Takana -klubille!

Vaihtuviin teemoihin, haastatteluun ja intiimiin tunnelmaan perustuvan klubikonseptin johtoajatus on syventyä kiinnostavien artistien tuotantoon valitun teeman kautta. Luvassa on erikoiskeikkoja, joille artistit räätälöivät illan teemaa myötäilevän settilistan. On the Rocks muuttuu Silmien Takana -iltoina tunnelmalliseksi keikkatilaksi, jossa esiintymisistä pääsee nauttimaan kynttilöiden lämpimässä valossa. Lippuja on myynnissä rajallisesti, joten ainutlaatuinen ja intiimi ilta on taattu.

Vuodesta 1986 omia polkujaan räiminyt Radiopuhelimet on suomalaisen vaihtoehtomusiikin ehdoton klassikko, eikä alkuvuodesta uuden Kosminen tiedottomuus -albumin julkaissut yhtye osoita pysähtymisen merkkejä.

Radiopuhelimet saapuu Silmien Takana -klubille akustiselle bändikeikalle teemanaan Peräkammari, jota yhtye kuvailee näin: "Maantieteellisten ja päänsisäisten syrjäseutujen hedelmiä. Näkymiä korkealentoisuuden alapuolelta." Tältä illalta voinee siis odottaa mitä vain.

Liput:
- ennakkoon Tiketistä 16€ / OTR-kortilla 14€
- ovelta 18€ / OTR-kortilla 16€ (mikäli jäljellä).
Myynnissä Tiketissä maanantaina 10.8. klo 09.00

Silmien Takana -iltojen aikana viinipullot 25 €.

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19:00-23:00

Liput ovelta 18 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.


Aikataulu:
19.00 Ovet
19.30 Support
20.15 Radiopuhelimien haastattelu
21.00 Radiopuhelimet

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot