EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 22.2.2024  /  On the Rocks  /  Helsinki

Silmien Takana: Pekko Käppi & K:H:H:L – Perinne

Silmien Takana: Pekko Käppi & K:H:H:L – Perinne Liput

Jouhikkovelho Pekko Käppi bändeineen keikalla ja haastattelussa Silmien Takana -klubilla helmikuussa!

Pekko Käpin huhmareeseen on heitetty ilmavaa folk-ilmaisua, bluesin juurekkuutta ja psykedelisvivahteista rockia. Maljamaisessa astiassa hienonnettu lopputulos on ihastuttavaa ja omaleimaisen nerokkaalla tavalla helposti lähestyttävän populaarimusiikin muottiin istutettua kansanmusiikkia. Livenä yhtyeen sointi yltyy helposti jopa hypnoottiseksi, kun kepeän hengittävästi etenevät tunnelmat ja huojuvan vaivaton folk-soitanta ajautuu täysin huomaamattasi kuin omaa häntäänsä jahtaavan pillastuneen koiran kaltaiseksi, raivokkaana junnaavaksi rock-paasaukseksi. Käpin illan teemana on perinne.

Vaihtuviin teemoihin, haastatteluun ja vahvaan tunnelmaan perustuvan klubikonseptin johtoajatus on syventyä kiinnostavien artistien tuotantoon valitun teeman kautta. Luvassa on erikoiskeikkoja, joille artistit räätälöivät illan teemaa myötäilevän settilistan. On the Rocks muuttuu Silmien Takana -iltoina tunnelmalliseksi keikkatilaksi, jossa esiintymisistä pääsee nauttimaan kynttilöiden lämpimässä valossa. Lippuja on myynnissä rajallisesti ja suurin osa kapasiteetista on istumapaikkoja, joten ainutlaatuinen ja intiimi ilta on taattu.

Aikataulu:
18.30 ovet
19.00 support
19.45 Pekko Käpin haastattelu
20.30 Pekko Käppi & K:H:H:LKevään Silmien Takana -ohjelmisto:
11.1. Laineen Kasperi & Liian Iso Trio – Elämän tarkoitus
22.2. Pekko Käppi & K:H:H:L – Perinne
4.4. Martti Servo & Moods – Kysymykset ja vastaukset
9.5. Astrid Swan – Suruwww.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:30

Varmista soittoajat keikkapäivänä On The Rocksin sivuilta: www.rocks.fi/tapahtumat

Liput ovelta 22 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.