EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 5.10.2023  /  On the Rocks  /  Helsinki

Silmien Takana: Päkä – Menestys

Silmien Takana: Päkä – Menestys Liput

Gaselleista tuttu ja soolouran käynnistänyt Päkä keikalla ja haastattelussa Silmien Takana -klubilla lokakuussa!


Päkä eli Pekka Salminen on muusikko, kirjailija ja yksi kolmesta Gasellit-yhtyeen MC:stä. Artistin PME Recordsin kautta julkaiseman ensimmäisen sooloalbumin henkilökohtaiset tarinat ulottuvat kiitollisuudesta kusipäisyyteen ja esittelevät haavoittuvan artistin. ”Levyn teema on menestys. Meidän yhteiskunnassa toistuu narratiivi, jossa ammatillinen menestys on synonyymi onnellisuudelle. Niin mäkin opin ajattelemaan. Menestystä jahdataan ja jos sitä sitten lopulta saadaan niin ollaan pettyneitä, kun ei se ulkoinen hyväksyntä tai taloudellinen menestys ratkonutkaan meidän ongelmia ja se sama levottomuus on edelleen läsnä”, Salminen kuvailee kokonaisuutta. Illan teemana onkin levyyn sointuva menestys.

Vaihtuviin teemoihin, haastatteluun ja vahvaan tunnelmaan perustuvan klubikonseptin johtoajatus on syventyä kiinnostavien artistien tuotantoon valitun teeman kautta. Luvassa on erikoiskeikkoja, joille artistit räätälöivät illan teemaa myötäilevän settilistan. On the Rocks muuttuu Silmien Takana -iltoina tunnelmalliseksi keikkatilaksi, jossa esiintymisistä pääsee nauttimaan kynttilöiden lämpimässä valossa. Lippuja on myynnissä rajallisesti ja suurin osa kapasiteetista on istumapaikkoja, joten ainutlaatuinen ja intiimi ilta on taattu.

Aikataulu:

18.30 ovet
19.00 support
19.45 Päkän haastattelu
20.30 Päkä

On the Rocksin henkilökunta loihtii Silmien Takana -iltoja varten kuhunkin teemaan sopivan drinkin, joka on myynnissä vain yhden illan ajan. Tämän lisäksi talon viinipullot ovat Silmien Takana -klubilla tarjouksessa hintaan 25 €.

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 18:30-23:00

Liput ovelta 22 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Myynti loppuu 5.10.2023 18:30.