EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 18.10.2024  /  G Livelab  /  Helsinki

Silmien takana: Miljoonasade duo – Maailman vaarallisin lintu

Silmien takana: Miljoonasade duo – Maailman vaarallisin lintu Liput

Suomirockin legenda Miljoonasade intiimillä duo-keikalla ja haastattelussa G Livelabiin siirtyneellä Silmien Takana -klubilla lokakuussa.

Miljoonasateen tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa Lapsuuden sankarille, Marraskuu, 506 ikkunaa, Miljoonasade, Lelukaupan häät ja Olkinainen. Duo-keikoilla Tomi Aholainen ei säestä, vaan taiteilee. Heikki Salo on tarinankertoja, ja se tulee selväksi paitsi biisiteksteistä myös konsertin välispiikeistä, joille annetaan tilaa niin että piisaa. Mystiseksi illan tekee siihen valittu teema Maailman vaarallisin lintu. Mistä on kyse? Tule keikalle ja ota selvää!

Vaihtuviin teemoihin, haastatteluun ja vahvaan tunnelmaan perustuvan klubikonseptin johtoajatus on syventyä kiinnostavien artistien tuotantoon valitun teeman kautta kynttilöiden lämpimässä valossa. Luvassa on erikoiskeikkoja, joille artistit räätälöivät illan teemaa myötäilevän settilistan.

Silmien Takana -promoottori Mika Niemi kuvailee klubia näin: ”Laulunkirjoittamisen tekniikkaa enemmän minua kiinnostaa se, mikä artistit saa tarttumaan kynään ja mistä näkökulmasta kukin artisti maailmaa katsoo. Niinpä haastattelunikin kurottavat kohti sitä leikkauskohtaa, jossa lauluntekijä, luomisprosessi ja valmis kappale kohtaavat. Välillä surkeasti hapuillen, toisinaan taas jotain syvempää tavoittaen – kuin elämässä konsanaan.”

Syksyn Silmien Takana -ohjelmisto:
30.8. Aki Tykki – Surun kautta valoa päin
26.9. Aliisa Syrjä – Idea
18.10. Miljoonasade Duo – Maailman vaarallisin lintu
4.11. John Paul White
15.11. Lasten Hautausmaa Duo – Toivo
20.12. Eevil Stöö – Laidasta laitaan

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00
Myynti loppuu 18.10.2024 19:00.