EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 3.11.2021  /  On the Rocks  /  Helsinki

Silmien Takana: Mikko Joensuu - Tajunnan sumu

Silmien Takana: Mikko Joensuu - Tajunnan sumu Liput

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivämäärälle 14.10.2021 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 31.10.2021 mennessä.

***

Silmien Takana: Mikko Joensuu – Tajunnan sumu

Teosto-palkittu lauluntekijä Mikko Joensuu Silmien Takana -klubilla lokakuussa!

Vaihtuviin teemoihin, haastatteluun ja intiimiin tunnelmaan perustuvan klubikonseptin johtoajatus on syventyä kiinnostavien artistien tuotantoon valitun teeman kautta. Luvassa on erikoiskeikkoja, joille artistit räätälöivät illan teemaa myötäilevän settilistan. On the Rocks muuttuu Silmien Takana -iltoina tunnelmalliseksi keikkatilaksi, jossa esiintymisistä pääsee nauttimaan kynttilöiden lämpimässä valossa. Lippuja on myynnissä rajallisesti, joten ainutlaatuinen ja intiimi ilta on taattu.

Jo Joensuu 1685 -veljesbändillään kulttiasemaan noussut Mikko Joensuu on omaa tietään kulkeva lauluntekijä, jonka musiikissa amerikkalainen singer/songwriter -perinne kohtaa tajuntaa laajentavan psykedelian ja kiihkeät kitaravallit. Uskosta luopumisesta kertovalla Amen-levytrilogiallaan mm. Teosto-palkinnon pokannut artisti saapuu Silmien Takana -klubille teemanaan tajunnan sumu.

Aikataulu:
19.00 Ovet
19.30 Support
20.15 Joensuun haastattelu
21.00 Mikko Joensuu

Liput myynnissä keskiviikkona 23.6. klo 09 alkaen:
- ennakkoon Tiketistä 20€
- ovelta 22€

Silmien Takana -iltoja varten loihditaan kuhunkin teemaan sopiva drinkki, minkä lisäksi talon viinipullot 25 €.

https://www.instagram.com/silmientakana/
https://www.facebook.com/Silmientakana

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19:00-23:30

Liput ovelta 22 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Myynti loppuu 3.11.2021 19:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot