EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 3.9.2020  /  On the Rocks  /  Helsinki

Silmien Takana: Marko Annala – Luovuus

Silmien Takana: Marko Annala – Luovuus Liput

Silmien Takana -klubin syyskuun illassa haastatteluun pääsee Marko Annala, minkä jälkeen Mokoman tehoduo Marko Annala ja Tuomo Saikkonen esiintyy intiimillä, täysimittaisella duokeikalla.

Vaihtuviin teemoihin, haastatteluun ja intiimiin tunnelmaan perustuvan klubikonseptin johtoajatus on syventyä kiinnostavien artistien tuotantoon valitun teeman kautta. Luvassa on erikoiskeikkoja, joille artistit räätälöivät illan teemaa myötäilevän settilistan. On the Rocks muuttuu Silmien Takana -iltoina tunnelmalliseksi keikkatilaksi, jossa esiintymisistä pääsee nauttimaan kynttilöiden lämpimässä valossa. Lippuja on myynnissä rajallisesti, joten ainutlaatuinen ja intiimi ilta on taattu.

Marko Annala on kivunnut pitkän uransa aikana suomalaisten sanoittajien A-luokkaan. Hän on tuonut suomalaiseen metalliin aimo annoksen verevää runoutta ja käsitellyt samalla vaikeita aiheita masennuksesta lähtien. Illan teemana on luovuus.

Annala saa haastattelun jälkeen tuekseen Mokoman lauluntekijäkumppanin Tuomo Saikkosen, ja duokeikalla kuullaankin Mokoman tuotantoa harvinaisemmista helmistä hitteihin.

Keikka toteutetaan rajoitetulla kapasiteetilla!

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19:00-23:00

Liput ovelta 28/26 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.

Aikataulu:
19.00 Ovet
19.30 Support
20.15 Annalan haastattelu
21.00 Annala & Saikkonen duo