EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Su 7.5.2023  /  On the Rocks  /  Helsinki

Silmien Takana: Knipi & Daniel Stierncreutz – MusaCorner

Silmien Takana: Knipi & Daniel Stierncreutz – MusaCorner Liput

Lukuisten hittien takaa tuttu Knipi Silmien Takana -klubilla haastattelussa ja intiimillä duo-keikalla poikansa Danielin kanssa toukokuussa.

Vaihtuviin teemoihin, haastatteluun ja vahvaan tunnelmaan perustuvan klubikonseptin johtoajatus on syventyä kiinnostavien artistien tuotantoon valitun teeman kautta. Luvassa on erikoiskeikkoja, joille artistit räätälöivät illan teemaa myötäilevän settilistan. On the Rocks muuttuu Silmien Takana -iltoina tunnelmalliseksi keikkatilaksi, jossa esiintymisistä pääsee nauttimaan kynttilöiden lämpimässä valossa. Lippuja on myynnissä rajallisesti ja suurin osa kapasiteetista on istumapaikkoja, joten ainutlaatuinen ja intiimi ilta on taattu.

Knipi on lunastanut paikkansa maan arvostetuimpien lauluntekijöiden joukossa niin bändinsä Egotripin, kahden ylistetyn soololevyn kuin lukuisten muille tehtyjen kappaleidenkin kautta. Kun korona keskeytti muutama vuosi sitten keikkailun, Knipi päätti alkaa versioida sekä itselle että muille säveltämiään kappaleita tunnelmallisissa MusaCorner-striimeissä yhdessä poikansa Danielin kanssa. Videoiden saateteksteissä Knipi avasi myös kulloisenkin kappaleen taustaa ja tekoprosessia. Maanläheisistä mutta hyvin tehdyistä lähetyksistä tuli välitön hitti. Nyt MusaCorner-kaksikko saapuu Silmien Takana -klubille ottamaan selvää, välittyykö striimien taika myös aidossa livetilanteessa. Ennen täysimittaista duo-keikkaa nähdään Knipin livehaastattelu koskien sekä biisintekoa että MusaCorner-projektia.

”Ajatus tämänkaltaisen konseptin tuomisesta elävän yleisön eteen on kytenyt mielessä jo pitkään. Hienoa, että se nyt toteutuu”, Knipi kertoo.

Tsekkaa MusaCorner-versio Knipin säveltämästä Anna Puu -kappaleesta Matkalla:

https://www.facebook.com/watch...

Illan avaa keväällä neljännen albuminsa julkaiseva lauluntekijä Markus Perttula.

On the Rocksin henkilökunta loihtii Silmien Takana -iltoja varten kuhunkin teemaan sopivan drinkin, joka on myynnissä vain yhden illan ajan. Tämän lisäksi talon viinipullot ovat Silmien Takana -klubilla tarjouksessa hintaan 25€.

Kevään Silmien Takana -ohjelmisto:
26.3. Courtney Marie Andrews – Loose Future
6.4. Shiraz Lane – Omat lempilapset
4.5. Scandinavian Music Group Trio – Kaipaus
7.5. Knipi & Daniel Stierncreutz – MusaCorner

https://www.instagram.com/silmientakana/
https://www.facebook.com/Silmientakanawww.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 17:300-23:00

Liput ovelta 28 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Myynti loppuu 7.5.2023 17:30.