EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 11.11.2021  /  On the Rocks  /  Helsinki

Silmien Takana: Karina - Pelko

Silmien Takana: Karina - Pelko Liput

Silmien Takana: Karina – Pelko

Ylistetty dream pop -duo Karina Silmien Takana -klubilla marraskuussa!

Vaihtuviin teemoihin, haastatteluun ja intiimiin tunnelmaan perustuvan klubikonseptin johtoajatus on syventyä kiinnostavien artistien tuotantoon valitun teeman kautta. Luvassa on erikoiskeikkoja, joille artistit räätälöivät illan teemaa myötäilevän settilistan. On the Rocks muuttuu Silmien Takana -iltoina tunnelmalliseksi keikkatilaksi, jossa esiintymisistä pääsee nauttimaan kynttilöiden lämpimässä valossa. Lippuja on myynnissä rajallisesti, joten ainutlaatuinen ja intiimi ilta on taattu.

Kaksi pitkäsoittoa julkaissut folk pop -duo Karina on vakuuttanut muutamassa vuodessa niin musiikkikriitikot kuin yleisönkin. Sulavasti herkkyyttä, itsevarmuutta ja tarkkanäköisiä havaintoja yhdistelevä yhtye on tunnettu keikkojensa intiimistä tunnelmasta ja sopii näin täydellisesti Silmien Takana -klubin hämärtyvään marraskuuhun. Viime vuonna julkaistu kakkosalbumi käsittelee bändin mukaan ”itsensä hyväksymistä, egosta luopumista, katumusta, pelkojen kohtaamista, terapiassa käymistä, kaavojen rikkomista ja päätösten tekemistä”, joten pelko oli luonnollinen valinta illan teemaksi.

Aikataulu:
19.00 Ovet
19.30 Support
20.15 Karinan haastattelu
21.00 Karina

Liput myynnissä keskiviikkona 23.6. klo 09 alkaen:
- ennakkoon Tiketistä 20€ / OTR-kortilla 18€
- ovelta 22€ / OTR-kortilla 20€ (mikäli jäljellä).

Silmien Takana -iltoja varten loihditaan kuhunkin teemaan sopiva drinkki, minkä lisäksi talon viinipullot 25 €.

https://www.instagram.com/silmientakana/

https://www.facebook.com/Silmientakana


www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19:00-23:30

Liput ovelta 22 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.

Myynti loppuu 11.11.2021 19:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot