EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 9.3.2023  /  On the Rocks  /  Helsinki

Silmien Takana: Jouni Hynynen – Jumala, saatana & rai rai

Silmien Takana: Jouni Hynynen – Jumala, saatana & rai rai Liput

Suomimetallin peruskallio Jouni Hynynen intiimillä duo-keikalla ja haastattelussa Silmien Takana -klubilla maaliskuussa!

 Vaihtuviin teemoihin, haastatteluun ja vahvaan tunnelmaan perustuvan klubikonseptin johtoajatus on syventyä kiinnostavien artistien tuotantoon valitun teeman kautta. Luvassa on erikoiskeikkoja, joille artistit räätälöivät illan teemaa myötäilevän settilistan. On the Rocks muuttuu Silmien Takana -iltoina tunnelmalliseksi keikkatilaksi, jossa esiintymisistä pääsee nauttimaan kynttilöiden lämpimässä valossa. Lippuja on myynnissä rajallisesti ja suurin osa kapasiteetista on istumapaikkoja, joten ainutlaatuinen ja intiimi ilta on taattu.

 Jouni Hynysen imago on kiistanalainen. Toisaalta äijäleiman saanut rokkari on porhaltanut menemään yöelämässä ja laukonut kyseenalaisia julkisia kommentteja. Toisaalta taas Hynynen on kirjoittanut jo vuosikymmeniä kristinuskon symboliikkaa väkevästi käyttävää lyriikkaa, joka on liikuttanut niin kansan syviä rivejä kuin musadiggareitakin. Tämä Jumalan, saatanan ja rai rain keitos onkin miehessä erityisen kiehtovaa. Pureudutaan siis siihen syvemmin ensin haastattelussa ja sen jälkeen Hynysen ja Miitri Aaltosen duo-keikalla, jolla kuullaan Kotiteollisuus-materiaalia! 

Aikataulu:
18.30 Ovet
19.00 Support
19.45 Jouni Hynysen haastattelu
20.30 Hynynen & Aaltonen duo

Facebook

*** 

On the Rocksin henkilökunta loihtii Silmien Takana -iltoja varten kuhunkin teemaan sopivan drinkin, joka on myynnissä vain yhden illan ajan. Tämän lisäksi talon viinipullot ovat Silmien Takana -klubilla tarjouksessa hintaan 25€.

Kevään Silmien Takana -ohjelmisto:
26.1. Asa Iholla – Kieli
9.2. Litku Klemetti – Retroviittaukset suomi-indiessä
9.3. Jouni Hynynen – Jumala, saatana & rai rai
26.3. Courtney Marie Andrews – Loose Future
6.4. Shiraz Lane – Omat lempilapset
4.5. Scandinavian Music Group – Kaipaus

https://www.instagram.com/silmientakana/
https://www.facebook.com/Silmientakana


www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 18:30-23:00

Liput ovelta 28 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Myynti loppuu 9.3.2023 18:30.