EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ma 4.11.2024  /  G Livelab  /  Helsinki

Silmien Takana: John Paul White (US)

Silmien Takana: John Paul White (US) Liput

Doors: 18:00

Interview: 19:00

Showtime: 20:00


Nelinkertaisesti Grammy-palkittu roots-lauluntekijä John Paul White intiimillä soolokeikalla ja kiehtovassa haastattelussa G Livelabiin siirtyneellä Silmien Takana -klubilla.

Alabamassa asuva White on taipunut uransa aikana moneen. Hän on oman menestyksekkään soolouransa lisäksi ollut osa Grammy-palkittua The Civil Wars -duoa, kirjoittanut hittejä muille Nashvillessä sekä julkaissut yhteisbiisin Taylor Swiftin kanssa.

Musiikillisesti White on liikkunut sujuvasti niin folkin, americanan kuin indie rockinkin parissa. 2008–2014 toimineen, supersuositun The Civil Warsin lisäksi White on julkaissut kolme soololevyä. Lauluntekijän tuotantoa on voinut kuulla myös True Detective -sarjassa.

Ensimmäisellä Suomen-vierailullaan White esiintyy soolona.

Vaihtuviin teemoihin, kiehtoviin haastatteluihin ja intiimiin tunnelmaan perustuvan Silmien Takana -klubikonseptin johtoajatus on syventyä kiinnostavien artistien tuotantoon.

Silmien Takana -klubin promoottori Mika Niemi kuvailee klubia näin: ”Laulunkirjoittamisen tekniikkaa enemmän minua kiinnostaa se, mikä artistit saa tarttumaan kynään ja mistä näkökulmasta kukin artisti maailmaa katsoo. Niinpä haastattelunikin kurottavat kohti sitä leikkauskohtaa, jossa lauluntekijä, luomisprosessi ja valmis kappale kohtaavat. Välillä surkeasti hapuillen, toisinaan taas jotain olennaista tavoittaen – kuin elämässä konsanaan.”


Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Myynti loppuu 4.11.2024 20:00.