EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 1.10.2020  /  On the Rocks  /  Helsinki

Silmien Takana: Jesse Markin – Ulkopuolisuus

Silmien Takana: Jesse Markin – Ulkopuolisuus Liput

Huom! Keikka on siirtynyt lokakuulle. Alkuperäiselle päivälle 2.4. ostetut liput käyvät uudelle päivälle sellaisenaan. Liput voi myös palauttaa 30.9. mennessä Tikettiin.

Voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja.

Lippujen palauttaminen onnistuu myös toimipisteillämme. Otathan huomioon, että kaikissa toimipisteissä ei säilytetä käteistä. Silloin toimipiste ottaa ylös yhteystietosi ja tilinumerosi ja saat palautuksen tilillesi. HUOM! Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla.

Voit myös postittaa ostetut liput meille yhdessä IBAN-tilinumerosi ja yhteystietojesi kanssa. Osoite: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki.

Tapahtuman peruuntuessa pidätämme palvelumaksun tai 2,50 € käsittelymaksun per lippu.
___________________

On the Rocksissa järjestettävän Silmien Takana -klubin kevätohjelmisto on julkaistu ja huhtikuun iltaa tähdittää omaperäinen ja kaikin puolin kansainvälisellä tasolla operoiva räppäri Jesse Markin. Vaihtuviin teemoihin, haastatteluun ja intiimiin tunnelmaan perustuvan klubikonseptin johtoajatus on syventyä kiinnostavien artistien tuotantoon valitun teeman kautta. Luvassa on erikoiskeikkoja, joille artistit räätälöivät illan teemaa myötäilevän settilistan. On the Rocks muuttuu Silmien Takana -iltoina tunnelmalliseksi keikkatilaksi, jossa esiintymisistä pääsee nauttimaan kynttilöiden lämpimässä valossa. Lippuja myydään rajallinen määrä, jotta tila ei käy liian ahtaaksi, ja suurin osa paikoista on istumapaikkoja.

Soundin toimittajien vuoden tulokas -palkinto, loppuunmyyty Tavastia, liitoksistaan revennyt Flow'n Balloon Stage, keikkoja ulkomailla. Paljon on tapahtunut lyhyessä ajassa Jesse Markinille, jonka elektronisia sävyjä, indietä ja hiphopia sekoittava FOLK-levy on saanut innostuneen vastaanoton. Debyyttialbumi käsittelee monissa kohdin ulkopuolisuutta, joten illan teema oli sillä selvä.

Aikataulu:
19.00 Ovet
19.30 Support
20.15 Markinin haastattelu
21.00 Jesse Markin

Liput alk. 16/18 €, ennakkoliput myynnissä Tiketissä.

Kevätkauden artistit ja teemat:

16.1. Silmien Takana: Joose Keskitalo - Kuolema
6.2. Silmien Takana: Tommi Läntinen - Rakkaus
5.3. Silmien Takana: Edu Kettunen - Itsenäisyys
17.3. Silmien Takana Special: Dylan LeBlanc - Renegade
2.4. Silmien Takana: Jesse Markin - Ulkopuolisuus
7.5. Silmien Takana: Lasten Hautausmaa - Toivo

https://www.instagram.com/silmientakana/
https://www.facebook.com/Silmientakana

 

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19:00-02:00

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.