EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 20.12.2024  /  G Livelab  /  Helsinki

Silmien takana: Eevil Stöö – Laidasta laitaan

Silmien takana: Eevil Stöö – Laidasta laitaan Liput

Suomiräpin omaperäinen helmi Eevil Stöö uraa läpileikkaavalla keikalla ja haastattelussa G Livelabiin siirtyneellä Silmien Takana -klubilla.

Eevil Stöö on samaan aikaan Teosto-palkinnon voittaja, levy-yhtiömoguli, katujen surullismielisin memphis-räppäri, isompi kuin Gigantti ja ninja. Vai onko? Hiihtopipon ja äänimuuntajan avulla hahmoaan kehittävä artisti on kietonut katalogissaan ympärilleen intertekstuaalisten viittauksien ja hahmojen gallerian, jonka sopukoita tutkaillaan tällä haastattelun sisältävällä uran läpileikkauskeikalla. Illan teemana on siis osuvasti Laidasta laitaan.

Vaihtuviin teemoihin, haastatteluun ja vahvaan tunnelmaan perustuvan klubikonseptin johtoajatus on syventyä kiinnostavien artistien tuotantoon valitun teeman kautta kynttilöiden lämpimässä valossa. Luvassa on erikoiskeikkoja, joille artistit räätälöivät illan teemaa myötäilevän settilistan.

Silmien Takana -promoottori Mika Niemi kuvailee klubia näin: ”Laulunkirjoittamisen tekniikkaa enemmän minua kiinnostaa se, mikä artistit saa tarttumaan kynään ja mistä näkökulmasta kukin artisti maailmaa katsoo. Niinpä haastattelunikin kurottavat kohti sitä leikkauskohtaa, jossa lauluntekijä, luomisprosessi ja valmis kappale kohtaavat. Välillä surkeasti hapuillen, toisinaan taas jotain syvempää tavoittaen – kuin elämässä konsanaan.”

Syksyn Silmien Takana -ohjelmisto:
30.8. Aki Tykki – Surun kautta valoa päin
26.9. Aliisa Syrjä – Idea
18.10. Miljoonasade Duo – Maailman vaarallisin lintu
4.11. John Paul White
15.11. Lasten Hautausmaa Duo – Toivo
20.12. Eevil Stöö – Laidasta laitaan

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00
Myynti loppuu 20.12.2024 19:00.