EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Su 29.10.2023  /  On the Rocks  /  Helsinki

Silmien Takana: Dylan LeBlanc (US) – Coyote

Silmien Takana: Dylan LeBlanc (US) – Coyote Liput

Americana-tähti Dylan LeBlanc haastattelussa ja soolokeikalla Silmien Takana -klubilla lokakuussa!

Bruce Springsteen, Neil Young, Tom Petty, Ryan Adams, Fleet Foxes – jos nämä nimet iskevät, Dylan LeBlanc lienee sinun juttusi. Suvereenisti herkkyyttä ja rock-estetiikkaa yhdistelevä LeBlanc on ottanut joka levyllään askeleen kohti americana-lauluntekijöiden A-luokkaa. Louisianasta ponnistava mies on julkaisemassa lokakuussa viidennen albuminsa, joka kantaa nimeä Coyote. Roots-musiikin supertuottaja Dave Cobbinkin kanssa työskennellyt artisti tulee nyt ensimmäiselle Manner-Suomen minikiertueelleen soolona. Kiertueen pysähdyspaikat ovat On the Rocks Helsingin Silmien Takana -klubi ja Tampereen Telakka.

Kuuntele Cautionary Tale: https://youtu.be/ZsIkD_RhXTg

Vaihtuviin teemoihin, haastatteluun ja vahvaan tunnelmaan perustuvan Silmien Takana -klubin johtoajatus on syventyä kiinnostavien artistien tuotantoon ja lauluntekoon. On the Rocks muuttuu Silmien Takana -iltoina tunnelmalliseksi keikkatilaksi, jossa esiintymisistä pääsee nauttimaan kynttilöiden lämpimässä valossa. Lippuja on myynnissä rajallisesti ja suurin osa kapasiteetista on istumapaikkoja, joten ainutlaatuinen ja intiimi ilta on taattu.

Aikataulu:
17.30 Ovet
18.00 support
18.45 Dylan LeBlancin haastattelu
19.30 Dylan LeBlanc

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 17:30-23:00

Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Myynti loppuu 29.10.2023 17:30.