EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 26.9.2024  /  G Livelab  /  Helsinki

Silmien takana: Aliisa Syrjä – Idea

Silmien takana: Aliisa Syrjä – Idea Liput

Doors: 18:00

Interview: 19:00

Showtime: 20:00

Tämän hetken kirkkaimpiin tuoreisiin lauluntekijöihin kuuluva Aliisa Syrjä intiimillä duo-keikalla ja kiehtovassa haastattelussa G Livelabiin siirtyneellä Silmien Takana -klubilla.

Aliisa Syrjä on laulaja-lauluntekijä, jonka sävellykset ja tekstit vievät mukanaan jonnekin, missä surun ja onnen rajat ovat häilyvät ja mannerlaatat jyrisevät jalkojen alla. Parhaiten Syrjää artistina kuvaa se, että hänen lauluissaan klassikkokirjojen järkälemäinen ja filosofinen sisältö yhdistyy nuoren ihmisen elämään sekä perinteinen lauluntekijyys nykypäivään. Tärkeimmät festarit tänäkin kesänä kiertävän Syrjän kultaa striimannut debyyttialbumi Höyheniä ja saaria julkaistiin lokakuussa 2023. Artisti saapuu Silmien Takana -klubin duo-keikalle teemanaan Idea, sillä siitä kaikki biisit saavat alkunsa.

Vaihtuviin teemoihin, kiehtoviin haastatteluihin ja intiimiin tunnelmaan perustuvan Silmien Takana -klubikonseptin johtoajatus on syventyä kiinnostavien artistien tuotantoon. Luvassa on erikoiskeikkoja, joille artistit räätälöivät illan teemaa myötäilevän settilistan.

Silmien Takana -klubin promoottori Mika Niemi kuvailee klubia näin: ”Laulunkirjoittamisen tekniikkaa enemmän minua kiinnostaa se, mikä artistit saa tarttumaan kynään ja mistä näkökulmasta kukin artisti maailmaa katsoo. Niinpä haastattelunikin kurottavat kohti sitä leikkauskohtaa, jossa lauluntekijä, luomisprosessi ja valmis kappale kohtaavat. Välillä surkeasti hapuillen, toisinaan taas jotain olennaista tavoittaen – kuin elämässä konsanaan.”

Liput ovat nyt myynnissä G Livelabin lippukaupassa ja Tiketissä.

Konsertti on ikärajaton.

Syksyn Silmien Takana -ohjelmisto:

30.8. Aki Tykki – Surun kautta valoa päin

26.9. Aliisa Syrjä – Idea

18.10. Miljoonasade Duo – Maailman vaarallisin lintu

4.11. John Paul White

15.11. Lasten Hautausmaa Duo – Toivo

20.12. Eevil Stöö – Laidasta laitaan

https://www.instagram.com/silmientakana/

https://www.facebook.com/Silmientakana

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00
Myynti loppuu 26.9.2024 19:00.