EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 30.8.2024  /  G Livelab  /  Helsinki

Silmien takana: Aki Tykki – Surun kautta valoa päin

Silmien takana: Aki Tykki – Surun kautta valoa päin Liput

Doors: 19:00

Interview: 20:00

Showtime: 21:00


Maan ykköslauluntekijöihin lukeutuva Aki Tykki nähdään intiimillä soolokeikalla ja kiehtovassa haastattelussa G Livelabiin siirtyneellä Silmien Takana -klubilla.

Happoradion keulakuvana tunnettu ja suomalaisten sydämiin itsensä kirjoittanut laulaja-lauluntekijä Aki Tykki on monipuolinen sanoittaja ja herkkä tulkitsija. Klassikkokappaleet kuten Puhu äänellä jonka kuulen ja Che Guevara kuuluvat suomirockin kaanoniin. Tykki julkaisi ensimmäisen sooloalbuminsa Junantuoma helmikuussa 2024. Soolouralle lähtenyt Tykki saapuu Silmien Takana -klubille teemanaan Surun kautta valoa päin.

Vaihtuviin teemoihin, kiehtoviin haastatteluihin ja intiimiin tunnelmaan perustuvan Silmien Takana -klubikonseptin johtoajatus on syventyä kiinnostavien artistien tuotantoon. Luvassa on erikoiskeikkoja, joille artistit räätälöivät illan teemaa myötäilevän settilistan.

Silmien Takana -klubin promoottori Mika Niemi kuvailee klubia näin: ”Laulunkirjoittamisen tekniikkaa enemmän minua kiinnostaa se, mikä artistit saa tarttumaan kynään ja mistä näkökulmasta kukin artisti maailmaa katsoo. Niinpä haastattelunikin kurottavat kohti sitä leikkauskohtaa, jossa lauluntekijä, luomisprosessi ja valmis kappale kohtaavat. Välillä surkeasti hapuillen, toisinaan taas jotain olennaista tavoittaen – kuin elämässä konsanaan.”


Liput ovat nyt myynnissä G Livelabin lippukaupassa ja Tiketissä.

Konsertti on ikärajaton.

Syksyn Silmien Takana -ohjelmisto:

30.8. Aki Tykki – Surun kautta valoa päin

26.9. Aliisa Syrjä – Idea

18.10. Miljoonasade Duo – Maailman vaarallisin lintu

4.11. John Paul White

15.11. Lasten Hautausmaa Duo – Toivo

20.12. Eevil Stöö – Laidasta laitaan

https://www.instagram.com/silmientakana/

https://www.facebook.com/Silmientakana

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00
Myynti loppuu 30.8.2024 19:00.