EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19, su 13-19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 28.10.2020  /  On the Rocks  /  Helsinki

Silentium

Silentium Liput

Silentium juhlistaa kuudennetta albumiaan On The Rocksissa.

Silentium on kotimainen goottimetallin pioneeri ja kulttibändinkin tittelillä synkästi siunattu yhtye, joka on heräillyt näyttävästi vuosikymmenen mittaisesta horroksestaan. Bändi julkaisi kuudennen studioalbuminsa elokuussa saksalaisen Out of Line Musicin kautta melodisen hevin ystäviä hellimään.

Silentium päätti pitkän hiljaisuutensa jo vuoden 2019 toukokuussa julkaisemalla single-videokombon coveroimastaan Eva + Manun kappaleesta Empty ja keräsikin comebackilleen ihastuttavasti huomiota niin radiossa, lehdistössä, suoratoistopalveluissa kuin internetin syövereissä. Alunperin Jämsänkoskelta ponnistava bändi on keikkaillut uransa aikana ahkerasti niin kotimaassa kuin ulkomailla ja on tunnettu energisistä livevedoistaan ja faniystävällisestä otteestaan.

Jäsenet: Riina Rinkinen (laulu), Sami Boman (koskettimet), Juha Lehtioksa (kitara), Aapeli Kivimäki (kitara), Janne Ojala (rummut), Ville Koskinen (basso)

Facebook | Instagram | Website | Spotify

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19:00-04:00

Liput ovelta 11 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.