EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 14.7. - La 14.8.2021  /  Koljonvirta teatteri  /  Iisalmi

Siivoton juttu

Siivoton juttu Liput

Siivoton juttu

Hersyvä komedia yrittämisestä lama-ajan Suomessa

Rane (KAI LEHTINEN) ja Kokki (ARI-KYÖSTI SEPPO) ovat kaksi ikuista optimistia, jotka päättävät perustaa siivousfirman keskellä pahinta 90-luvun lamaa. Ruokajonosta aloittavien miesten osaaminen tai ymmärrys ei päätä huimaa, mutta he eivät anna tämän olla hidasteena matkalla kohti unelmaa ässä-mersusta. Special-Siivous Oy hoitaa homman kun homman, sillä työ tekijäänsä opettaa.

Näytelmä perustuu Tapio Piiraisen ohjaamaan samannimiseen elokuvaan.

Kai Lehtinen palaa kolmenkymmenen vuoden jälkeen legendaarisimpaan rooliinsa toimitusjohtaja Rauno Vekkilänä aisaparinaan toinen Suomen eturivin näyttelijöistä Ari-Kyösti Seppo, joka oli kaavailtu Sulo Kokin rooliin jo alkuperäisessä elokuvassa. Kyseessä on elämänmakuinen tarina ihmisistä vaikeiden aikojen keskellä. Vauhdikas komedia käsittelee vakaviakin aiheita hyväntahtoisella huumorilla ja keskiöön nousevat sympaattiset henkilöt.

Siivoton juttu on Turpatallin tuotantoa ja ohjauksesta vastaa Jukka Vidgren ja dramatisoinnista Ismo Apell ja Jukka Vidgren. Jukka Vidgren toimii elokuvaohjaajana ja käsikirjoittajana, tunnetuimpana teoksenaan komediaelokuva Hevi reissu.

Facebook

www.koljonvirtateatteri.fi


Ikäraja: Suositusikäraja K-7

Ovet avataan tunti ennen esityksen alkua.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot
Koljonvirta teatteri
Ouluntie 37, 70120, Iisalmi