EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 15. - Pe 16.2.2024  /  Santa's Hotel Tunturi  /  Saariselkä

Siisteintä ikinä! -seminaari

Siisteintä ikinä! -seminaari Liput

Siisteintä ikinä! -seminaari 15.–16.2.2024 Saariselällä

Pidä Lappi Siistinä ry:n ohjelmallinen verkostoitumistapahtuma tapahtumajärjestäjille, kiertotalous- ja luonnonvara-alan osaajille sekä muille Lapin luonnosta, elinkeinoista ja kulttuurista eläville tai niistä kiinnostuneille.

Tulevan yhteistyön teemavuoden myötä Pidä Lappi Siistinä ry. haluaa tarjota turvallisia alustoja ja tapahtumia, jossa erilaiset ihmiset voivat kohdata, kysellä, ideoida ja jakaa kokemuksia yhdessä. Ympäristöjärjestömme tavoitteena on vuodesta 1987 asti ollut kannustaa lappilaisia ja lapinkävijöitä pitämään Lappi “siistinä ja viihtyisänä myös tuleville sukupolville”, ja nyt aihe on ajankohtaisempi kuin koskaan. Siisteintä ikinä! -hankkeessa tätä tavoitetta lähestytään luovan yhteistoiminnan, kiertotalouden sekä lähiluonnon arvostamisen kautta.

Hankevuoden tapahtumiin voivat osallistua tapahtumajärjestäjät festivaaleista messuihin ja markkinoista kalakilpailuihin, ympäristö- ja viestintäalan asiantuntijat ja kansalaisjärjestöt, yrittäjät, kuntapäättäjät ja rahoittajatahojen edustajat sekä taiteen, viihteen, kulttuurin ja urheilun tekijät ja kuluttajat – sekä tietysti lappilaiset asukkaat ja matkailijat. Hankkeen tapahtumat julkistetaan ensimmäisenä seminaarissamme Saariselällä.

Verkostoitumista ja vertaistukea, kokeiluja ja ratkaisuja paikallisiin ja kaikille yhteisiin haasteisiin. Miten kehittää omaa kiertotalousosaamista, kun aika ja raha ovat kortilla? Miten tehdä luovilla ratkaisuilla ja yhteistyöllä omasta tapahtumasta "siistein ikinä"? Miten edistää tapahtumien avulla lähiluonnon ja yhteisön hyvinvointia? Miten viestiä vastuullisesti, houkuttelevasti ja vaikuttavasti? Mistä rahoitusta ja tukea yhteisponnistuksiin? Lyödään viisaat päät yhteen Saariselällä!

***

Siisteintä ikinä! -teemavuoden avajaisseminaari
15.–16.2.2024, Santa’s Hotel Tunturi, Saariselkä
Tapahtuman juontaa Dakota Robin ja iltaohjelmassa esiintyy Rosa Coste!
Katso ohjelma ja lisätiedot osoitteesta www.pidalappisiistina.fi

Torstai 15.2.2024 rekisteröinti alkaen klo 10.00: “Resurssiviisas yhteistyö”
Seminaarin ensimmäisenä päivänä kuullaan puheenvuoroja ajankohtaisista kiertotalousaiheista, tapahtumien ja luovien alojen merkityksestä vihreässä siirtymässä sekä käytännön esimerkkejä luonnonvarojen säästämisestä eri toimijoiden yhteistyönä. Pohjoisista raaka-aineista hyvällä maulla loihditun illallisen jälkeen päästään nauttimaan lappilaisen r’n’b-taiteen tuoreimmista hedelmistä Rosa Costen tahtiin!

Perjantai 16.2.2024 klo 09.00–14.30: “Vaikuttava ja vastuullinen yhteistyö”
Toisena seminaaripäivänä keskitytään vaikuttavaan ja ihmisiä liikuttavaan viestintään, johon parhaat tapahtumat ja elämykset yltävät. Poimi ammattilaisten kampanjaesimerkeistä ja yhteisistä keskusteluista merkityksellisyyttä omaan tekemiseen – vaikuta lähiluontosi tulevaisuuteen!

***

Liput ja majoitustarjoukset

Seminaaripassin 230,00 € hintaan kuuluu yhden hengen osallistuminen kaksipäiväiseen seminaariin ja iltaohjelmaan Santa’s Hotel Tunturissa 15.–16.2.2024. Lounas ja kahvit tarjotaan osallistujille molempina päivinä, ja torstain ohjelmaan kuuluu lisäksi laadukas illallinen ja konsertti.

Pidä Lappi Siistinä ry:n henkilöjäsenet saavat sähköpostitse lähetetyllä koodilla 15 % alennuksen. Kaikkiin osallistujiin ollaan yhteydessä sähköpostitse ennen tapahtumaa ruokavalioiden ja muiden yksityiskohtien merkeissä.

Seminaaripassiin ei kuulu majoitusta, mutta Santa's Hotel Tunturi ja Lapland Hotel Riekonlinna tarjoavat osallistujille seminaaritarjouksia lipun mukana lähetettävällä koodilla.

Santa's Hotel Tunturi

Santa's Hotel Tunturi tarjoaa seminaariosallistujille majoitusta erikoishintaan 1–2 hengen Superior-huoneissa tai 1 makuuhuoneen huoneistoissa.

Hinta Superior-luokassa 1 hengen huoneelle 287,00 €/vrk, 2 hengen huoneelle 294,00 €/vrk. Hinta 1 makuuhuoneen huoneistossa 1–2 hengelle 294,00 €/vrk.

Lisävuodemahdollisuus molempiin huonetyyppeihin aikuiselle 40 €/vrk lisämaksusta.

Alennushinnat ovat voimassa majoitukselle 14.–16.2.2024 ja varattavissa 30.11.2023 asti. Myöhemmin tehdyt varaukset yleisen saatavuuden ja hinnan mukaisesti. Etuhintaisia huoneita saatavilla rajoitettu määrä.

Varaukset voi tehdä sähköpostitse tai soittamalla: [email protected] / puh +358400102190.
Alennuskoodin ja varausohjeet näet lipustasi sekä vahvistusviestistä.

Lapland Hotel Riekonlinna

Lapland Hotel Riekonlinna tarjoaa seminaariosallistujille majoitusta erikoishintaan 1–2 hengen Standard-huoneissa tai 1 makuuhuoneen lomahuoneistoissa.

Hinta Standard-luokassa 1 hengen huoneelle 159,00 €/vrk, 2 hengen huoneelle 169,00 €/vrk. Hinta 1 makuuhuoneen huoneistossa 1–2 hengelle 285,00 €/vrk sekä lisävuodemahdollisuus 2 henkilölle 20,00 €/hlö/vrk.

Alennushinnat ovat voimassa majoitukselle 14.–16.2.2024 ja varattavissa 30.11.2023 asti. Myöhemmin tehdyt varaukset yleisen saatavuuden ja hinnan mukaisesti. Etuhintaisia huoneita saatavilla rajoitettu määrä.

Alennuskoodin ja varausohjeet näet lipustasi sekä vahvistusviestistä.

***

Yrityspaketit

Seminaarin yritysvieraille tarjoamme rajoitetun määrän 1–4 hengen yrityspaketteja. Yrityksille tarjoamme seminaaripassin lisäksi mahdollisuuden tuotteiden tai palveluiden näytteilleasettamiseen, näkyvyyteen seminaarin tukijana sekä pöytävaraukseen illallisella. Näkyvyyspaketti räätälöidään yhteistyössä yrityksen ja järjestäjän kanssa. Yhden hengen yrityspaketti maksaa 570,00 €, 2 hengen 1120,00 €, 3 hengen 1650,00 € ja 4 hengen 2160,00 €. Yrityspakettien ostajiin ollaan sähköpostitse yhteydessä lipun oston jälkeisenä arkipäivänä. Pidä Lappi Siistinä ry:n jäsenet ja kumppanit saavat sähköpostitse lähetetyllä koodilla myös yrityshinnoista 15 % alennuksen.

Lisätiedot:
Raisa Wegelius
Järjestökoordinaattori
Pidä Lappi Siistinä ry.
Puh. 0400665544
[email protected]

www.pidalappisiistina.fi


Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Tapahtumapaikalla on mahdollisuus induktiosilmukan käyttöön: kyllä
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei

Santa's Hotel Tunturi
Lutontie 3, 99830, Saariselkä