EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 20.4.2024  /  Bar Loose  /  Helsinki

See You In Hell Club: Sigir, Swansong, Gothony

See You In Hell Club: Sigir, Swansong, Gothony Liput

Bar Loosessa nähdään kerran kuussa kovatasoiset Hellsinki Metal Festivalin ja Bar Loosen yhteistyössä toteuttamat See You In Hell -metalliklubit, jotka esittelevät monipuolisesti suomalaista metallimusiikkia vanhoista legendoista aina uusiin tulokkaisiin. Keikkojen lisäksi luvassa on arvontoja, joissa voi voittaa festariliput.

Huhtikuussa Loosen lavalla nähdään kotimaisen melodeathin tuoretta kärkikaartia, kun savolaiset Sigir ja Swansong heittävät ensimmäiset Helsingin keikkansa. Illan täydentää paluun tehnyt helsinkiläinen drama metallin konkari Gothony.

Vesantolaislähtöinen Sigir paiskoo melodista death metalliaan primitiivisellä otteella ja tervansavuisin maustein. Bändin kehuttu debyyttilevy "Rainmaker" julkaistiin viime vuonna ja se kuullaan Loosen keikalla kokonaisuudessaan.

Kuopiolainen Swansong tarjoilee ehjän ja kypsän kokonaisuuden, jossa moninaiset vaikutteet yhdistyvät tarinoihin metsästä, mereltä ja yön pimeydestä. Voimakkaat melodiat ja 80-90 luvun riffittelyt oldschool elementteineen yhdistettynä naisvetoisiin korkeisiin ja mataliin extremevokaaleihin sekä tunnelmallisiin kitarasooloihin tuovat jotain täysin uutta suomalaiseen metallikenttään. Bändin tuore debyyttialbumi "Awakening" tuli pihalle loppuvuodesta 2023 ja se on saanut runsaasti suitsutusta monissa metallimedioissa.

Jo vuonna 1993 perustettu Gothony on tehnyt paluun lavoille yli 20 vuoden tauon jälkeen ja bändin debyyttialbumi "Gothony" julkaistiin alkuvuodesta 2024. Bändin musiikista löytyy tuskaa, kipua, melankoliaa, melodiaa ja siipien havinaa 90-luvun Göteborgista.

Sigir

Swansong

Gothony

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:30

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Liput ovella 17 €, mikäli jäljellä.

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: [email protected]