EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 3. - La 4.8.2018  /  Lomakeskus Sieravuori  /  Eura

Sieravuoren Lavarunofestivaali

Sieravuoren Lavarunofestivaali Liput
Takaisin

Ladataan…

Jos metsän seinä on vain vihreä ovi, niin yhden viikonlopun ajan tuo ovi on auki kaikille runoden ystäville! Suomen runokentällä nimittäin tapahtuu jotakin taianomaista, kun Harri Hertell kutsuu yhdessä Sieravuoren lomakeskuksen kanssa kaikki sanataiteen ystävät Euraan, Pyhäjärven rannalle juhlimaan kesää, lyriikan voimaa ja iloista yhdessäoloa 3.-4.8.2018!

Ensimmäistä kertaa järjestettävä, kaksipäiväinen Sieravuoren lavarunofestivaali tuo luonnon kauniiseen miljööseen maan kiinnostavimmat runoilijat, spoken word -artistit, räppärit ja laulaja-lauluntekijät! Mikrofoni tulee myös olemaan auki kaikille, jotka haluavat esittää omia tekstejään kannustavan ja lempeän ilmapiirin vallitessa.

Lisäksi runoyleisö kokoontuu nuotioiden äärelle keskustelemaan lyriikan polttavista kysymyksistä. Festivaalin virallisen ohjelman jälkeen saunat lämpiävät, myötämielinen, elokuinen aurinko laskee hiljalleen metsän taakse ja järveltä kajahtaa kuikan luikaus, joka kutsuu sinut mukaan matkalle, jollaista ei ennen Suomen runokentällä ole nähty!

Hyppää siis bussiin tai omaan autoosi, pakkaa mukaasi teltta tai vuokraa yksi Sieravuoren kodikkaista lomamökeistä ja saavu ystäviesi kanssa kohtaamaan runous ennennäkemättömällä tavalla! Paikan päältä löytyy kattavat majoitus-, peseytymis- ja ruokailumahdollisuudet, jonka lisäksi festivaalin varsinaisen ohjelman jälkeen kaikki halukkaat voivat vielä osallistua vanhan ajan iskelmätansseihin. Tule mukaan matkalle runouden ja Suomen luonnon ytimeen!

Sieravuoren lavarunofestivaalin ohjelma:

PERJANTAI 3.8.

Runofestivaali klo 20-23 (vapaa pääsy)

Aura Nurmi
Harri Hertell
+ open mic -osuus

LAUANTAI 4.8.

Runofestivaali klo 15-23 (alk. 13,50 €)

Heli Laaksonen
J.K. Ihalainen
Joose Keskitalo
Nihkee Akka
Juho Kuusi
Susinukke Kosola
Anja Erämaja
Juho Nieminen
+ runotulet


Päivätapahtumat ikärajattomia, iltakeikat K-18.

Runofestivaalin perjantaihin vapaa pääsy.

Säilytä lippu läpi tapahtuman!

Bussikuljetus

Bussi Helsingistä Sieravuoreen ja takaisin (sisältäen lauantain sisäänpääsymaksun) alk. 52,50 €. Lähtö Kiasman edestä la 4.8. klo 11:00. Saapuminen Sieravuoreen n. klo 14:30. Paluukyyti lähtee Sieravuoresta su 5.8. klo 13:00 ja saapuminen Helsinkiin noin klo 16:30.

Bussilipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot kerätään tiedottamista varten.

Lisätietoja Sieravuoresta ja lomamökin vuokraaminen: www.sieravuori.fi/majoitus