EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.

La 8.5.2021  /  Kalevan Navetta  /  Seinäjoki

Sidottu – sidontataidetapahtuma

Sidottu – sidontataidetapahtuma Liput

Sidottu - sidontataidetapahtuma tuo 8.5.2021 Seinäjoelle Kalevan Navetan Hugo-saliin rohkean uudenlaisen taidemuodon  

Tapahtumassa on kaksi erilaista shibari-performanssia, jotka alan ammattilaiset Saara Kantanen ja Amy May tuovat katsojille esittävänä taiteena. Shibari on japanilainen sidontataiteen muoto, joka on intiimiä ihmisen iholla tapahtuvaa toimintaa. Tapahtumassa pääsee tutustumaan sidontataiteeseen esitysten sekä halutessaan työpajan kautta. 

Amy May on suomalainen sidontataiteilija ja -opettaja, sekä yksi Helsinki Shibari -kollektiivin perustajajäsenistä. Amylle lupa ja luottamus ovat tärkeimpiä teemoja kaikessa läheisyyteen liittyvässä toiminnassa. Amy pyrkii muuttamaan maailmaa paremmaksi kosketus kerrallaan. 

Saara ja Jarno Kantasen sidontaesitys on esteettinen, intohimoinen ja tunteita herättävä. Esityksestä välittyy myös syvä kumppanuus, luottamus ja rakkaus. Roolit ovat selkeät: toinen hallitsee ja toinen antautuu. Jarno Kantanen on tatuoija, taiteilija ja käsityöläinen. Jarno on erikoistunut japanilaiseen tatuointiin, mutta myös kulttuuriin, taiteeseen ja mytologiaan. Sidonnat ovat japanilaiseen tyyliin yksinkertaisia ja kauniita. Saara Kantanen on sitoja, teatteripuvustaja, käsityöläinen ja lampuri. Saaralle shibarista on tullut elämäntapa ja intohimon kohde. Hän järjestää Kurjennokassa Billnäsissä sidontakursseja. 

Saara Kantanen pitää illan performanssinsa lisäksi aloittelijoille sopivan sidontatyöpajan. Työpajaan voi osallistua ilman aiempaa kokemusta sidonnasta. Työpajaan mahtuu 10 ensimmäistä ja se järjestetään Kalevan Navetalla 8.5.2021 klo 14 alkaen. Työpajan kesto on noin 1,5 tuntia. 

Tapahtuman järjestäjänä toimii Selmu ry yhdessä Seinäjoen ammattikorkeakoulun kulttuurituotannon opiskelijaryhmän kanssa.

www.kalevannavetta.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 19:00

Liput ovelta, mikäli jäljellä.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Myynti loppuu 8.5.2021 18:00.
Kalevan Navetta
Nyykoolinkatu 25, 60100, Seinäjoki