EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 13. - La 15.6.2024  /  Nordis  /  Helsinki

Sideways 2024

Sideways 2024 Liput

SIDEWAYS
13.–15.6.2024 @ Helsinki, Nordis


TORSTAI 13.6.

BAT FOR LASHES (UK) · FRANK CARTER & THE RATTLESNAKES (UK) · CHELSEA WOLFE (US) · ARMAND HAMMER (US) · ROYEL OTIS (AU) · LAURI HAAV · RÄTTÖ & LEHTISALO · VESTA · ELSI SLOAN · EMMA & MATILDA · KNIFE GIRL · RÄJÄYTTÄJÄT · VIRTA

PERJANTAI 14.6.
JUNGLE (UK) · FONTAINES D.C. (IE) · L7 (US) · GRACE CUMMINGS (AU) · ISMO ALANKO YKSIN · KUUMAA · ORANSSI PAZUZU · URSUS FACTORY · YONA · AARO630 · GOOD BOYS · IISA · JANNE WESTERLUND · LUUKAS OJA · M · PAHA VAANII · YEBOYAH

LAUANTAI 15.6.
PEGGY GOU (KR) · LADYTRON (UK) · ANE BRUN (NO) · THE ARMED (US) · YUNÈ PINKU LIVE (IE) · ALESSANDRO CORTINI (IT) · DERYA YILDIRIM & GRUP ŞIMŞEK (TR) · KARRI KOIRA · PARIISIN KEVÄT · PEHMOAINO · ASA · EEVIL STÖÖ · EROTTAJA DJ’S · F · HUORA · JESSE MARKIN · JOALIN · MIKKO JOENSUU · PEKKO KÄPPI & K:H:H:L · TINYHAWK & BIZZARRO · VIITASEN PIIA

www.sidewayshelsinki.fi


Ikäraja: K-18

LIPUT

189€ / 3pv
159€ / 2pv
109€ / 1pv
119€ / avoin päivälippu
50€ / 1pv upgrade (HUOM! Tämä lippu yksinään ei oikeuta sisäänpääsyyn)
80€ / 2pv upgrade (HUOM! Tämä lippu yksinään ei oikeuta sisäänpääsyyn)

RANNEKKEENVAIHTO

Huomaathan, että 2 päivän pe-la lippu ja 1 päivän lauantailippu on mahdollista vaihtaa rannekkeeseen ainoastaan Nordiksen rannekkeenvaihtopisteellä. Nämä lipputyypit voi vaihtaa rannekkeeseen siitä päivästä alkaen, kun lippu astuu voimaan (2pv pe-la perjantaista 14.6. alkaen ja 1pv lauantai 15.6. lauantaista alkaen).

Muut lipputyypit on mahdollista vaihtaa joko ennakkovaihdossa tai alueelle saapuessa. Ennakkovaihtopiste sijaitsee tänä vuonna Hobo Hotellissa osoitteessa Kluuvikatu 4. Lisäksi vaihdamme rannekkeita festivaalualueen sisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä Nordiksella. Alta löydät rannekkeenvaihtopisteidemme aukioloajat.

ENNAKKOVAIHTO (HOBO HOTEL):

11.6. TI 12-18
12.6. KE 12-19
13.6. TO 12-16

NORDIKSEN RANNEKKEENVAIHTO:

12.6. KE 12-18
13.6. TO 14-22
14.6. PE 14-22
15.6. LA 12:30-22

AVOIN PÄIVÄLIPPU

Avoin päivälippu oikeuttaa pääsyn festivaalialueelle valitsemanasi päivänä. Lippua ei tarvitse rekisteröidä etukäteen, vaan lipun haltija voi vaihtaa lipun haluamaansa päivärannekkeeseen. Huomioithan, että 1 päivän lauantailipun voi vaihtaa rannekkeeseen ainoastaan Nordiksen rannekkeenvaihtopisteellä lauantaina 15.6. alkaen.

LIPPU-UPGRADE

Olemme avanneet myyntiin lippukategorian nimeltä ”Lippu-upgrade”. Ostamalla mainitun tuotteen, voit pidentää nykyisen Sideways-lippusi voimassaoloaikaa yhdellä tai kahdella päivällä. Muistutamme, että pelkkä upgrade -lippu ei oikeuta sisäänpääsyyn festivaalialueelle vaan tarvitset lisäksi aina sen rinnalle myös yhden tai kahden päivän Sideways-lipun.

Huomaathan, että 2 päivän pe-la lippu on mahdollista vaihtaa rannekkeeseen perjantaista 14.6. alkaen. Sinun ei tarvitse upgrade-lippua ostaessasi valita minä päivänä aiot käyttää lisäpäivän, mutta huomioi että tätä lippua ei voi vaihtaa rannekkeeseen ennakkovaihtopisteellä.

Jos haluaisitkin viettää festivaaleilla useamman päivän kuin aluksi ajattelit, toimi näin:

  • Varmista että sinulla on jo valmiiksi vuoden 2024 Sidewaysiin yhden tai kahden päivän lippu, jota ei ole vielä luettu sisään alueelle.
  • Mene joko www.tiketti.fi/sideways sivulle ja valitse ostoskoriin lipputyyppi 1PV UPGRADE tai 2PV UPGRADE sen mukaan, kuinka monta lisäpäivää haluat ostaa.
  • Maksa upgrade-lippu nettikaupassa.
  • Saavu rannekkeenvaihtopisteelle ja ota mukaasi sekä vanha alkuperäinen lippusi, sekä uusi upgrade-lippu.
  • Näytä asiakaspalvelijalle molemmat lippusi ja saat näitä vastaan rannekkeen. Huomioithan, että pelkästään lukemattomat liput hyväksytään lippujen päivitykseen, eli tee päätös lipun päivittämisestä ennen kuin alkuperäistä lippuasi on luettu sisään festivaalialueelle.
  • Näytä rannekkeesi festivaalin pääportilla ja nauti kesäisestä tunnelmasta!

***

Vahvistetut artistit löytyvät tämän linkin takaa: www.sidewayshelsinki.fi/ohjelma

Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin.

Ikäraja: K18

Lippuja ei saa käyttää kilpailu- tai arvontapalkintoina ilman tapahtumajärjestäjän lupaa.
Oikeudet aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin pidätetään.

www.facebook.com/sidewayshel
www.instagram.com/sidewayshel