EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 16. - La 18.6.2022  /  Nordis  /  Helsinki

Sideways 2022

Sideways 2022 Liput

SIDEWAYS 16.-18.6.2022 @ Helsinki, Nordis!

NETTIMYYNNIN PÄÄTYTTYÄ LIPPUJA SAATAVILLA TIKETIN MYYNTIPISTEISTÄ SEKÄ SIDEWAYSIN PORTEILTA, KAIKKINA TAPAHTUMAPÄIVINÄ.

TORSTAI 16.6.2022

Róisín Murphy (IE) / Dinosaur Jr. (US) / Big Thief (US) / Ruusut / 22 Pistepirkko / Beak> (UK) / Ela Minus (CO) / Yves Tumor (US) / Iceage (DK) / Arppa / Haunted Plasma / Jesse Markin / Laura Moisio / Louie Blue / Malla / MC Koo / Pekka Laine & The Enchanted / Rosita Luu / Sepikka

PERJANTAI 17.6.2022

Caribou (CA) / Mogwai (UK) / Vesta / Passenger (UK) / Gasellit / Clark: Playground in a Lake (UK) / Joy Orbison (UK) / Litku Klemetti / Uusi Fantasia / Astrid Swan / Astro Can Caravan / Boy Harsher (US) / Isaac Sene / K-X-P / Kissa / Lauri Haav / Lxandra / Paha Vaanii DJ’s / Pambikallio / Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs (UK) / Rosa Coste / Ryley Walker (US)

LAUANTAI 18.6.2022

The Avalanches (AU) / Vesala / Maustetytöt X Agents / Floating Points (UK) / Hercules & Love Affair (US) / Molchat Doma (BY) / Yeboyah / Dungen (SE) / Yona / Altin Gün (NL) / Antti Autio / Babel / Cassandra Jenkins (US) / Icons Club / Dry Cleaning (UK) / F / Hassan Maikal / Huora / Kohti Tuhoa / M / Mary Ann Hawkins / Pehmoaino / Pye Corner Audio live (UK) / Richard Dawson & Circle (UK/FI) / Soft Power / Teini-Pää / Vanishing Twin (UK)


3 ja 2 päivän festivaaliliput vaihdetaan rannekkeeseen. 1 päivän festivaalilippua ei vaihdeta rannekkeeseen, sillä pääsee alueelle kerran.

Avoin päivälippu oikeuttaa pääsyn festivaalialueelle valitsemanasi päivänä. Lippua ei tarvitse rekisteröidä etukäteen, vaan lipun haltija voi saapua tapahtumaan minä tahansa festivaalipäivänä. Lippu luetaan festivaaliportilla ja se oikeuttaa pääsyn sisälle alueelle yhden kerran, avointa päivälippua ei vaihdeta rannekkeeseen.

Tarkemmat tiedot lipuista löydät täältä: https://sidewayshelsinki.fi/liput

Kaikki vuosien 2020-2021 palauttamattomat Sideways-liput ovat sellaisinaan voimassa kesän 2022 festivaaleilla. Lippujen palautus on päättynyt 17.6.2021.

Facebook | Instagram | Twitter

www.sidewayshelsinki.fi


Ikäraja: K-18

OSTETUT LIPUT OVAT VOIMASSA VUODEN 2022 SIDEWAYSISSA

Palauttamattomat kesän 2020 sekä kaikki Sideways 2021 -liput ovat sellaisinaan voimassa myös vuoden 2022 festivaalilla.

1-2PV LIPUT ON MAHDOLLISTA PÄIVITTÄÄ TAI VAIHTAA

Sidewaysiin ostetut 1pv- ja 2pv-liput käyvät vuodelle 2022 sellaisenaan tai ne voi halutessaan vaihtaa yhden kerran toiseen saman hintakategorian lippuun 30.4.2022 saakka (edellyttäen, että kyseistä päivää ei ole myyty sitä ennen loppuun). 2pv lipuksi tai 2pv lippu -> 3pv lipuksi). Yhden päivän lippujen päivittäminen toiselle päivälle EI siis ole enää mahdollista edes hinnanerotusta vastaan.30.4.>30.4.>30.4.>30.4.>30.4.>30.4.>

Esimerkki: Olet ostanut yhden päivän perjantailipun kesän 2020 festivaalille ja haluaisit tulla vuoden 2022 Sidewaysiin lauantaina – voit vaihtaa lippusi yllä kerrotuin edellytyksin lauantaille.

Voit myös päivittää 1-2pv-lippusi useamman festivaalipäivän lippuun maksamalla lipputyyppien välisen erotuksen sekä päivitysmaksun.

Vaihtaminen on mahdollista siitä lähtien, kun vuoden 2022 päivälippujen myynti alkaa. Vaihdosta peritään normaalit päivitysmaksut. Lue lisää päivitysmaksuista täältä.

Lippujen vaihtaminen on mahdollista sähköpostitse. Laitathan sähköpostiin mukaan tiedon halutusta lipputyypistä sekä alkuperäisen lippusi 13-numeroisen lippukoodin tai lipputilauksesi tilausnumeron.

Lipunpäivitykset- ja vaihdot osoitteeseen:

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

LIPPUJEN PALAUTTAMINEN

Kaikki Sidewaysin lippupalautukset ovat päättyneet 17.6.2021.

SIDEWAYSIN JÄRJESTÄMÄSTÄ KILPAILUSTA VOITETUT LIPUT

Jos olet voittanut liput Sidewaysin tai yhteistyökumppanimme järjestämästä kilpailusta, ovat ne voimassa myös ensi vuonna.

Lippuja ei saa käyttää kilpailu- tai arvontapalkintoina ilman tapahtumajärjestäjän lupaa.

Oikeudet aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin pidätetään.

Mikäli tapahtumarajoitukset ovat voimassa, tapahtumaan osallistuminen edellyttää koronapassia 16 vuotta täyttäneiltä ja sitä vanhemmilta. Koronapassina toimii Omakannasta ladattava EU:n koronatodistus: www.kanta.fi/koronapassi. Koronapassi luetaan tapahtuman porteilla. Lukijasovellus ei kerää tai tallenna terveystietoja tai muita todistusten tietoja. Lataathan koronapassin puhelimeesi tai tulostat sen paperille ennen kuin saavut tapahtumapaikalle.