EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 16. - La 18.6.2022  /  Nordis  /  Helsinki

Sideways 2022

Sideways 2022 Liput

SIDEWAYS 16.-18.6.2022 @ Helsinki, Nordis!

Sidewaysin vuoden 2022 musiikkiohjelma on jälleen huolellisesti kuratoitu kokonaisuus indie-artisteja, pop-tähtiä, kiinnostavimpia tulokkaita ja vaihtoehtomusiikin kulttisuosikkeja.

Artistit:
Caribou (CA), Mac Demarco (CA), Mogwai (UK), The Avalanches (AU), Vesala, Big Thief (US), Maustetytöt X Agents, Molchat Doma (BY), Oneohtrix Point Never (US), Passenger (UK), Ruusut, Uusi Fantasia, Vesta, Yeboyah, Yves Tumor & Its Band (US), Arppa, Dry Cleaning (UK), F, Haunted Plasma, Jesse Markin, Kissa, Malla, Pambikallio, Richard Dawson & Circle (UK/Fi), Rosa Coste, Ryley Walker (US), Yona + Paljon lisäyksiä luvassa

LIPUT

3 ja 2 päivän festivaaliliput vaihdetaan rannekkeeseen. 1 päivän festivaalilippua ei vaihdeta rannekkeeseen, sillä pääsee alueelle kerran. Tarkemmat tiedot löydät täältä.

Kaikki kesän 2020 palauttamattomat, sekä Sidewaysiin 2021 ostetut festivaaliliput ovat sellaisinaan voimassa myös vuoden 2022 festivaaleilla. Lippujen palautus on päättynyt 17.6.2021.

Facebook | Instagram | Twitter

www.sidewayshelsinki.fi


Ikäraja: K-18

OSTETUT LIPUT OVAT VOIMASSA VUODEN 2022 SIDEWAYSISSA

Palauttamattomat kesän 2020 sekä kaikki Sideways 2021 -liput ovat sellaisinaan voimassa myös vuoden 2022 festivaalilla. Jos siis olet ostanut Sideways 2020- tai 2021-lipun ja haluat hyödyntää sen vuonna 2022, sinun ei tarvitse vaihtaa sitä uuteen tai tehdä muitakaan toimenpiteitä.

1-2PV LIPUT ON MAHDOLLISTA PÄIVITTÄÄ TAI VAIHTAA

Sidewaysiin ostetut 1pv- ja 2pv-liput käyvät vuodelle 2022 sellaisenaan tai ne voi halutessaan vaihtaa yhden kerran toiseen saman hintakategorian lippuun 31.3.2022 saakka (edellyttäen, että kyseistä päivää ei ole myyty sitä ennen loppuun).

Esimerkki: Olet ostanut yhden päivän perjantailipun kesän 2020 festivaalille ja haluaisit tulla vuoden 2022 Sidewaysiin lauantaina – voit vaihtaa lippusi yllä kerrotuin edellytyksin lauantaille.

Voit myös päivittää 1-2pv-lippusi useamman festivaalipäivän lippuun maksamalla lipputyyppien välisen erotuksen sekä päivitysmaksun.

Vaihtaminen on mahdollista siitä lähtien, kun vuoden 2022 päivälippujen myynti alkaa. Vaihdosta peritään normaalit päivitysmaksut. Lue lisää päivitysmaksuista täältä.

LIPPUJEN PALAUTTAMINEN

Kaikki Sidewaysin lippupalautukset ovat päättyneet 17.6.2021.

SIDEWAYSIN JÄRJESTÄMÄSTÄ KILPAILUSTA VOITETUT LIPUT

Jos olet voittanut liput Sidewaysin tai yhteistyökumppanimme järjestämästä kilpailusta, ovat ne voimassa myös ensi vuonna.

Lippuja ei saa käyttää kilpailu- tai arvontapalkintoina ilman tapahtumajärjestäjän lupaa.

Oikeudet aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin pidätetään.

Mikäli tapahtumarajoitukset ovat voimassa, tapahtumaan osallistuminen edellyttää koronapassia 16 vuotta täyttäneiltä ja sitä vanhemmilta. Koronapassina toimii Omakannasta ladattava EU:n koronatodistus: www.kanta.fi/koronapassi. Koronapassi luetaan tapahtuman porteilla. Lukijasovellus ei kerää tai tallenna terveystietoja tai muita todistusten tietoja. Lataathan koronapassin puhelimeesi tai tulostat sen paperille ennen kuin saavut tapahtumapaikalle.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot