EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 2.10.2019  /  On the Rocks  /  Helsinki

Siamese (DEN), Helhorse (DEN), Aphyxion (DEN)

Siamese (DEN), Helhorse (DEN), Aphyxion (DEN) Liput

Tanskalainen rockräjähdys lokakuussa On The Rocksissa!

Tamperelainen Nem Agency tuo lokakuun alussa Suomeen kolme kööpenhaminalaisen Prime Collectiven bändiä. Maamme pistävät sekaisin Siamese, Helhorse ja Aphyxion.

Siamese sotkee toimivasti metalcoren ja popahtavat elementit. Yhtyeen tuore albumi Super Human todistaa, miksi nelikko on kaatanut yleisöä Tanskan lisäksi mm. Japanissa ja useissa Euroopan maissa. Siamese jyrää voimalla, ei säästele kertosäkeissä eikä sorru rimanalituksiin. Jos joku bändi on "valmis mihin tahansa", se on Siamese.

Helhorse pyörähti Suomessa viimeksi keväällä 2019. Raa'an metallin ja punkin syväksi, synkäksi ja kokeelliseksi sopaksi keittävä orkesteri on väsymätön keikkakone, jonka piiskauksen jälkeen yleisö on yleensä enemmän kuin poikki. Helhorse julkaisi juuri Avalanche-maistiaisen pian ilmestyvältä neljänneltä albumiltaan.

Jo vuodesta 2007 asti jyrännyt Aphyxion tykittää melodista death metal -paahtoa. Palkittu ja fanitettu bändi julkaisi juuri kolmannen pitkäsoittonsa Void, jonka voimassa ja täyteläisyydessä on hämmentävää tehoa. Tanskalainen rockräjähdys tulee olemaan julma ja unohtumaton lokakuussa 2019!

Nem Agency & Prime Collective present:
Siamese (DEN)
Helhorse (DEN)
Aphyxion (DEN)

ke 2.10.2019 Helsinki, On the Rocks, 10/12 e (Tiketti)

nem.fi
primecollective.dk
facebook.com/siamesedk
helhorse.dk
aphyxion.dk

 

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19:00-04:00

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.