EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 14.9.2024  /  Myyräncolo, Skenesali  /  Vantaa

SHRTY, JAVE, Stelios

SHRTY, JAVE, Stelios Liput


Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivälle 3.2.2024  ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle päivälle 14.9.2024. Mikäli  uusi päivä ei sovi, voit palauttaa lipun 3.4.2024 mennessä osoitteessa www.tiketti.fi/palautalippuja.

***

Kun kuulet SHRTYN äänen, tunnistat sen välittömästi. Itä-helsinkiläinen artisti yhdistää trap-musiikin, hiphopin ja afroswingin ainutlaatuisella tavalla, tuoden eurooppalaisen vivahteen Suomen musiikkikenttään. Tämä monipuolinen yhdistelmä luo vangitsevan kuuntelukokemuksen niin levyllä kuin livenäkin.

Lyhyessä ajassa maineensa vakiinnuttanut, vuonna 2023 julkaistu albumi ”TÄYDELLINEN AJOITUS” on kerännyt yli 25 miljoonaa striimausta ja on pysynyt virallisilla listoilla julkaisusta lähtien. Albumi tarjoaa syvällisen katsauksen artistin emotionaaliseen kasvuun ja keskittyy terveen ylpeyden merkitykseen egoilun sijasta. Artisti on tunnettu monipuolisista listahiteistään eri genreissä, joista tunnetuimpia kappaleita ovat Sun takii ja 16v (feat. Gettomasa). SHRTYN viime kesän megahitti Pariisin kevät (feat. Joalin) oli yksi Suomen kuunnelluimmista kappaleista usean viikon ajan.
--
JAVE
on 25-vuotias artisti & tuottaja Helsingistä. Vuonna 2020 ensimmäisen kappaleensa julkaissut JAVE yhdistelee musiikissaan elementtejä mm. räpistä, popista, sekä r'n'b:stä. Lukuisten singlejen lisäksi artisti on julkaissut mm. kaksi EP:tä; Palavaa EP:n (2022, Itsenäinen julkaisu) sekä Tien pääl EP:n (2021, Universal Music). Kesällä 2023 JAVE julkaisi debyyttialbuminsa VUORISTORATAA. Omien kappaleidensa lisäksi JAVE tuottaa musiikkia myös muille artisteille. JAVEn tuottamia kappaleita on kuunneltu yhteensä miljoonia kertoja. Seuraa IG & Tiktok: jave.wav
---
Stelios
on monen tyylin artisti ja tuottaja Helsingistä. Hän on tehnyt musiikkia yli 10 vuotta ja julkaissut itsenäisesti musiikkia vuodesta 2021. Stelios pääsääntöisesti tuottaa, miksaa ja masteroi itse omat kappaleensa ja on myös tuottanut monia muita suomalaisia artisteja ja tehnyt yhteistyötä suomalaisten, sekä ulkomaalaisten tuottajien
kanssa.

SHRTY | Instagram
JAVE | Instagram
Stelios | Instagram

Aikataulu:

Ovet 19:00
Stelios 19:30
JAVE 20:15
SHRTY 21:00

***

Skenesali | WWW Instagram | Facebook

www.mcolo.fi


Ikäraja: K-18/Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 22 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään 3 € eteispalvelumaksu.

Skenesali on Myyrmäen uusin, upein ja rouhein keikkapaikka!
Löydät Skenesalin 20 metrin päästä Myrtsin juna-asemalta, jonne päätyy P-junalla reilussa vartissa steissiltä, AB-lipulla.

***

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: ei
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: ei
Tapahtumapaikalla on mahdollisuus induktiosilmukan käyttöön: ei
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: Jesse Laukkonen
txt/email +358405236172 | [email protected]

Esteettömyys puutteellista, portaat. Avustajan kanssa mahdollista kulkea vaihtoehtoista reittiä Skenesaliin. Esteetön WC eri kerroksessa, kulku järjestettävissä. Olethan yhteydessä, niin järjestetään kulku.

Myynti loppuu 14.9.2024 19:00.