EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Su 12.3.2023  /  Bar Loose  /  Helsinki

Shonen Knife (JPN)

Shonen Knife (JPN) Liput

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivämäärälle 13.3.2022 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 24.3.2022 mennessä.

***

Japanilainen punktrio Shonen Knife esiintyy Bar Loosessa sunnuntaina 13.3.2022. Keikka päättää yhtyeen 40-vuotiskiertueen Pohjoismaiden osuuden.

Vuonna 1981 perustettu yhtye on ottanut vaikutteita niin 60-luvun popbändeistä, The Beach Boysista kuin Ramonesistakin. Riisutut kappaleet ja simppelit, mutta yllättävät sanoitukset ovat sekä englanniksi että japaniksi esiintyvän yhtyeen tavaramerkki. Yhtye on julkaissut 21 albumia, joista viimeisin - Candy Power - on vuodelta 2019. Vuosien varrella yhtyeen kokoonpano on kokenut muutoksia ja alkuperäisjäsenistä jäljellä on vokalisti Naoko Yamano. Hän kommentoi yhtyeen pitkää historiaa näin:

"We started Shonen Knife on 29th December 1981 when we did the first rehearsal in Osaka. This year is the 40th anniversary (postponed a year) of the band. Thanks to our fans, all members of the band and staff, I could continue the band.

But actually I can’t believe that so many year have passed. My motto of the band is “Let’s have fun” and I’ve never look back and never having long time future plan. I just move forward.

I would like to continue to make people and ourselves happy through our music."
Naoko

Shonen Knife on nähty Suomessa viimeksi kymmenen vuotta sitten vuonna 2012, niin ikään Bar Loosessa. Jo silloin keikkaa kommentoitiin Piffillä: “onko nää vieläkin olemassa”. Olemassa ovat edelleenkin, eikä meno osoita hyytymisen merkkejä.

Illan avaa kaksi EP:tä julkaissut garagebändi Goo-Hags, jolle musiikissa on tärkeintä hauskanpito, räminä ja epätäydellisyys. Orkesterin muusikot ovat tuttuja myös monista muista Helsingin punk-skenessä vaikuttaneista kokoonpanoista kuten The Patsy Walkers, God Given Ass, The Splits ja Charm Bags.

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Lippujen varausaika 2 päivää.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Myynti loppuu 12.3.2023 20:00.