EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 22.8.2024  /  Semifinal  /  Helsinki

Shiva, The Spectacle, Jws

Shiva, The Spectacle, Jws Liput

SHIVA

Shiva on helsinkiläinen grungerock/alternativerock yhtye joka nojaa lojaalisti 90-luvun juuriinsa mutta luottaa myös uusiin ja rohkeisiin ratkaisuihin. Shiva on julkaissut musiikkia kahden Ep:n verran ja meidät tunnetaan energisistä ja koskettavista keikoista. Shivan sanoman keskiössä on pitää niin soonisesti kuin lyriikallisestikin meteliä tabuista aiheista ja räjäyttää keikkapaikat musikaalisella metelillä ja henkisillä paukuillaan!

THE SPECTACLE
Spectacle on Hyvän mielen musaa: yksinäiselle, toivottomalle, kaiken saaneelle, rakastuneelle, ihan jokaiselle, joka tykkää rouheista tulkinnoista ja eteerisistä tunnelmista. Spectacle on Lahdessa vuonna 2018 perustettu indie rock bändi. Vaikka yhtyeen kappaleissa käsitellään vaikeita ihmissuhteita ja traumaattisia kokemuksia, on live (spektaakkeli) hyvän mielen ja yhdessä tekemisen manifesti. Spectaclen keikalla paljastuu ihmisen koko tunnekirjo. Musiikillisesti yhtye kuulostaa ansiollisesti paskalta deftonesilta ja paramoren junttiversiolta. Asenne on emo.


JWS

Tuplabasarigrungen sanansaattaja JWS tunnetaan brutaalista live soundista ja raivokkaista keikoista. Musiikissa yhdistellään oivaltavasti HC-punkkia, Nirvanaa, groove metallia ja stoner musiikkia. Tilanne mikä tahansa JWS antaa turpaan!

SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Saavutettavuus: Tapahtumapaikka on esteellinen. Sisäänkäynti portaikon kautta.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 12€, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 22.8.2024 19:00.