EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 4.10.2023  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Shiva, Pleasant Flow, Vanta

Shiva, Pleasant Flow, Vanta Liput


SHIVA
Shiva on Helsinkiläinen Grunge/Alternative rock yhtye, joka nojaa tyylissään vahvasti 90-luvun alkuperäisiin edelläkävijäbändeihin. Pyrimme tuomaan biisiemme sovitukseen myös modernimpia ratkaisuja, raikkaiden melodioiden ja runsaiden rytmien kautta, hyvää groovia unohtamatta. Haluamme myös luoda biiseillämme kovaa melua aikaiseksi, ja puhutella ihmisiä monista aiheista tabuihin asti. Bändi toimii neljän jäsenen voimin ja on jo äänittänyt kaksi Ep:tä jotka ovat saaneet hyvän vastaanoton. Jos et ole vielä meidän keikoille eksynyt nyt on hyvä hetki tulla fiilistelemään räjähtävää energiaa yhdessä meidän kanssa!

PLEASANT FLOW
Pleasant Flow on Punavuorelainen bändi joka tekee uutta omaperäistä stadilaista rokkia. Syksyn ajan Pleasant Flow joutuu rokkaamaan ilman kosketinsoittajaa, mutta silti bändi menee lujaa ja saa jokaisen teistä liikkeelle. Kesällä 2023 bändi julkaisi sinkut Casablanca ja Life is Good! ensimmäiseltä EP:ltä, joka dropataan syksyllä. Tulkaa Kutoseen 4. lokakuuta. Pleasant Flow!

VANTA
Alt-metal yhtye VANTA on ollut debyyttialbuminsa kynnyksellä siitä asti, kun 2020 VANTA sai valmiin muotonsa. Siinä välissä yhtye on julkaissut useita singlejä videoiden kera sekä keikkaillut ahkerasti PK-seudulla. Levynteon aikana musiikkityyli on kääntynyt raskaampaan suuntaan kitaroiden yhdistyttyä massiivisempaan tuotantoon sekä studiossa, että lavalla.

kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Liput ovelta 12 €, mikäli jäljellä.

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: Johannes Apponen, 040 5397599
Muuta huomioitavaa: Pyörätuolille käynti takaoven kautta, Hämeentie 13 B

Myynti loppuu 4.10.2023 19:00.