EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 5.11.2021  /  On the Rocks  /  Helsinki

Shiraz Lane - Special double show

Shiraz Lane - Special double show Liput

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivämäärälle 19.12.2020 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 10.2.2021 mennessä.

***

An evening with SHIRAZ LANE - Special double show

Suomen rock-vientibändien kärkijoukkoon noussut Shiraz Lane tarjoilee erikoisillan rajatulle määrälle kuulijoita On The Rocksissa lauantaina 19. joulukuuta. Luvassa on kahden näytöksen ilta, jossa ensimmäinen puolisko nautitaan yleisön kanssa unplugged-hengessä tunnelmoiden, ja illan toinen näytös on silkkaa sähköistä tykitystä koko lavan mitalta!
Alkuvuodesta Yhdysvalloissa debyyttikeikkansa tehnyt Shiraz Lane oli laivan puheenaihe Miamista lähteneellä Monsters of Rock -risteilyllä, ja bändi teki myös ensimmäisen oman headliner-kiertueensa Euroopassa alkuvuodesta tammikuussa julkaistun Vibration I -EP:n siivittämänä. Shiraz Lane julkaisi aiemmin tänä syksynä ison Broken Into Pieces -singlensä, jonka taustatiimissä vaikuttivat muun muassa Def Leppardin ja Painin kanssa töitä paiskinut Per Aldeheim sekä KISS-hitintekijä Jean Beauvoir.

facebook.com/ShirazLane
twitter.com/shirazlane
instagram.com/shirazlane

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00

Liput ovelta 20 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Aikataulut vahvistuvat rajoitusten mukaan myöhemmin.

Myynti loppuu 5.11.2021 18:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot