EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 17.12.2021  /  Olympia  /  Tampere

Shiraz Lane, Dirt

Shiraz Lane, Dirt Liput

Shiraz Lane Tampereelle pitkän odotuksen jälkeen!

Mukana lämmittelijänä yksi kuumimmista rock-tulokkaista DIRT.

Shiraz Lanen julkaisi Vibration I -EP:nsä keväällä 2020, kävi Jenkeissä hurmaamassa Monsters of Rock -risteilyn, kiersi ensimmäisellä omalla Euroopan-kiertueellaan ja on nyt käyttänyt koronavuoden uusien biisien kirjoittamisen parissa. Muun muassa KISSille hittejä sorvanneen Jean Beauvoirin osin kirjoittama Broken Into Pieces -single julkaistiin Ville Juurikkalan ohjaaman videon kera viime vuoden puolella. Tsekkaa upea biisi ja video nyt täältä: https://youtu.be/URqRBnQTVJ8

''Luvassa on tiukkaa gruuvailua, räjähdysherkkää tykitystä ja autenttista eläytymistä. Kaiken huipuksi mukaan kiertuekaravaaniin hyppää loistava DIRT, joten tasokas Rock N' Rollin riemurieha ei jää pelkästään pääyhtyeen varaan", Shiraz Lane muotoilee.

***
Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivälle 21.3.2020, 4.7.2020 ja 8.5.2021 ostetut liput käyvät korvaavalle päivälle sellaisenaan.

Mikäli uusi päivä ei sovi, voit palauttaa liput 5.7.2021 mennessä verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja.

***

Olympian turvallisuuslauseke

Olympiassa minimoimme tartuntariskiä vähentämällä asiakaspaikkoja sekä noudattamalla annettuja hygieniamääräyksiä. Näin varmistamme asiakkaillemme turvallisen ja mieluisan keikkakokemuksen.

Olympiassa on istumapaikkoja aulassa, salissa ja parvella. On erityisen tärkeää säilyttää turvavälit koko keikan ajan muihin asiakkaisiin sekä henkilökuntaan ja artistiin.

Varauduthan näyttämään viranomaisen hyväksymän viivakoodillisen henkilötodistuksen ovella lipuntarkastuksen yhteydessä tai luo valmiiksi oma viivakoodi täällä: https://info.tiketti.fi/fi

- Pese kätesi heti saavuttuasi, WC-käynnin yhteydessä sekä lähtiessäsi. Käsidesiä on tarjolla palvelupisteillä sekä muissa asiakastiloissa.
- Älä saavu keikalle, mikäli tunnet itsesi sairaaksi tai olet palannut ulkomailta 14 vuorokauden aikana.
- WC-tilat on rajoitettu tietyn henkilömäärän käyttöön kerrallaan. Ota muut asiakkaat sekä turvavälit huomioon asioidessasi WC-tilassa.
- Pyri välttämään käteisen käyttöä maksuvälineenä.
- Suosittelemme ennakkolipun ostoa kontaktien minimoimiseksi.

www.olympiakortteli.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

20:00 Ovet
20:45 Dirt
22:00 Shiraz Lane

Liput ovelta 14 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 17.12.2021 20:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot