EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 12.2.2022  /  Lobby Myyrmäki  /  Vantaa

Shampanja-tasting

Shampanja-tasting Liput

Lobbyn ensimmäinen shampanja-tasting on yhtä juhlaa musiikin kera! Sommelier Laura Koskenkari on valinnut tilaisuuteen erinomaisen kattauksen laatu-shampanjoita. Maistelun ja viinitietouden lisäksi iltaan on sävelletty tunnelmaan ja makuihin sopiva äänimaisema, jonka esittää säveltäjä ja saksofonisti William Suvanne.

Mirja Mäkelä trio Lobbyssa viinitastingin jälkeen klo 21. Ostamalla yhteislipun voit jäädä tastingin jälkeen keikalle. Ovet keikalle avataan klo 20.

Lobby Myyrmäen Facebook-sivu

www.lobbymyyrmaki.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 17:30

Huomioithan, että näitä lippuja ei voi maksaa toimipisteillä, R-kioskeilla tai sähköpostilaskulla! Ainoastaan suoria ostoja nettisivuilta!

Ovet klo 17:30

Tasting 18:00

Kesto 2h

Myynti loppuu 12.2.2022 17:30.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot